keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Vielä joitain kuvia

Lupasin että laitan kämmekkäistäni kuvan jotenka täytän lupaukseni ja laitan vielä muutaman kuvan posliini töistäni.
Toiseksi ylinnä kannut joissa papukaija siirto kuvat,sitten lysteri työnä tehdyt maljakko,tulppaani tuikut ja konjakkipiiput..Lysterillä maalatut lintu vesipillit ,niissä on kaunis ääni kun osaa laittaa sopivasti vettä.Sitten kaksi pientä rasiaa toisessa sudenkorennot siirto kuvina ja toiseen maalattu lehtiä punaruskealla ja kullalla.Alimmaisenayö lamppu aurinkovedoksella näitä olen tehnyt neljä sillä omaan makuuhuoneeseen kaksi yksittäistä ja nuorelle isännälle sellaisen lampetin johon tuli kaksi lamppua rinnan.Tätä ei saatu näyttelyssä seinälle niin kuva ei ole hyvä mutta kyllä siitä periaatteen näkee.
Nuo vesipillit ovat jääneet mieleeni lapsuudesta kun Isä toi markkinoilta meille kuttaperkasta tehdyt pastellisävyiset vesipillit ja istutti meitä tenavat ulko portaille ja sanoi että nyt saatta huuatta niin paljon kuin halutta mutta sitten niitä ei sisäällä vinguteta,minäkin olin muistaakseni alta kymmenen,mutta hyvin jäi mieleen.Näin niitä pillejä kirppis ohjelmassa ja aloin tietenkin haaveileen että tuollaisen kun vielä saisin niin mieheni kaupunki reissulla oli nähnyt posliini lintupillit Kärkkäisen hyllyssä ja minä sain niitä neljä kpl joululahjaksi ja sitten maalasin ne.Sitä kun muuttu lapseksi jälleen,yhdessä on aina vettä sen verran että pystyn huudattamaan kun olen yksin kotona ja kissat sekä koira eivät tykkää ollenkaan.
  Kuvaa klikkaamalla pystyy suurentaan kuvaa.

7 kommenttia:

 1. Hienoja, kauniita, upeita kaikki! Minäkin muistan ne kuttaberkkapillit. Olen puhallellut niitä minäkin, hehheh. Juu, tokkiinsa sitä tulee lapseksi, hihih. Minä saan pian sellaisen Winnie the Pooh tuolin(lasten) tuolle omalle Puhilleni. Mitähän minä muuta haluaisin, hihihi! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hienoja töitä. Olis kiva joskus kokeilla, vaan ei oikein minulla tahdo onnistua lähteä noille kursseille. Ehkä jonkun vuoden päästä, kun vähän vielä lapset kasvavat.

  VastaaPoista
 3. Kädentaitosi ovat monipuoliset!
  Viihtyisää iltaa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita niin kauniita että ei sanotuksi saa........Minäkin maalasin posliinia kun olin nuori,muutto toisaalle lopetti sen harrastuksen,enkä osannut uudessa paikassa heti etsiä harrasteita.Ja nyt olen jo liian vanha.....
  Kämmekkäistä tuli kauniit,väri on kaunis,hienot!!!)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Helena,Mintun Nurkka,Tarina ja vesimiesneuloo kommenteista.
  Ei me olla liian vanhoja harrastamaan,meidän posliinipiirissä on yksi alle viisikymppinen ja vanhimmat jo yli seitsemän kymmenen ja meitä on kymmenkunta naista,miehiä ei olla saatu osallistumaan.
  Vielä Tarinalle että samoja geenejä kannat.

  VastaaPoista
 6. Komeita kaikki, lemppari taas menee valaisinpuolelle :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Neferi..Niitä varjostimia oli tosi kiva ommella ja olen suunnitellut josko ensi talvena tekis tyttären tyttösille sellaiset perhos varjostimet yö lamppuun.

  VastaaPoista