tiistai 11. toukokuuta 2010

Näyttely kuvia

Olen yrittänyt moneen otteeseen laittaa näitä kuvia jo tänne mutta täysin epäonnistuen.Nyt kuitenkin ajattelin muutaman laittaa vaikka menisivät kuinka sekaisin.Eihän nämä ole ammattilaisen töitä mutta ne on minun ja jokainen saa olla ylpeä tekemisistään.Tällä asenteella minä olen suhtautunut näihin teoksiini ja olen jakanut työni lapsille, miniälle ja lastenlapsille.
 Ylimmässä kuvassa on kahviastiasto jonka kuvion olen ottanut vanhasta lehdestä,alempana hieman suurempana yksittäinen setti.
Seuraavana korurasia silkkinauha kirjailulla toteutettuna,sitten miniän kenkäpussi helmikirjailuin ja silkkinauha ruusuin.Korurasioita tein kaksi,toiseen sama koristelu peilikuvana ja kenkäpusseja tein myös kaksi kun tytärkin tarvitsi ja siitähän kaikki alkoikin kun olin lapsen likkana tyttärellä ja juhliin lähtiessä käytettiin aikaa naamaan ja muuhun tälläytymiseen,sitten kun oli valmista siepattiin kengät muovipussiin ja se alkoi sitten tuntua siltä että tuohon täytyy tulla muutos niin sitten tein ne tyttärelle ja miniälle lahjaksi.
Alimmassa kuvassa antiikki lampunvarjostin helmihapsuin näitäkin tein kaksi toisen tyttärelle ja toinen meni pojan ja miniän ikkuna laudalle tunnelma valaisimeksi.
Oli minulla näyttelyssä muitakin posliini maalaustöitä ja myöskin varjostimia mutta en nyt kaikkia kehdannut tähän laittaa.Olen kuitenkin tämän oman blogini ja toisten blogeja seuraamalla oppinut sen että omia töitä olisi ihan mukavaa kuvata ja näyttää toisillekkin kädentöitä harrastaville.
  Kuvia voi klikkaamalla isontaa niin saa paremmin selvän työstä.

8 kommenttia:

 1. Oi,oi miten kauniita kaikki!! Tykkään kaikista...
  Oletkin oikein monitaituri!!
  Mielestäni on ihanaa, että on blogi,joissa voi ihastella toisten kädentöitä ja julkaista myös omia kädentöitään toisten ihasteltaviksi.
  Varmasti on mieleiset lahjat!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita töitä! Noihin ei minun kärsivällisyyteni riittäisi ikinä...

  VastaaPoista
 3. Hienoja juttuja kaikki. Eniten tykkään lampunvarjostimesta :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja ovat nämä sinun työsi. Laita vaan loputkin kuvina meille nähtäväksi. Minun anoppini oli kovasti ihastunut tekemiisi käsitöihin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat työt!
  Hyvää illanjatkoa!
  Halit!

  VastaaPoista
 6. Kaunista käsityöläisen kädenjälkeä!
  Toisen tekemistä käsitöistä saa innoitusta ja silmän iloa.
  Laita loputkin kuvat meidän kyläilijöiden ihasteltavaksi!
  Mukavaa aurinkopäivää!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kaikki! Kyllä olet taitava kaikessa! Aurinkoista päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kiitokset vierailijoille kommenteista.Täytynee laittaa ne loputkin kuvat jahka tässä kerkiää.

  VastaaPoista