perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesä käsityö

olisi alullaan kun vain kerkiäisi tekemään,kauan niitä lankoja ja koukkua pyörittelin että mitä yrittäs tekemään..Ilmakin viileni jonkun verran jotenka inhimilliset olosuhteet on meikäläisellekin olla pihalla eikä käsivarsia polta,vettä tuli sen verran että auton pölysessä pinnassa juuri erottaa pisaran jättämän jäljen.
Täällä ei ole satanut pariin viikkoon ja kulovarotus tila on paikallaan sillä metsäpalon alkuja on ollut jo muutamia lähi kunnissa eilen.Jotenka kunnon vesisade olisi poikaa kuivassa metsässä ja miksikäs ei myös muulle kasvustolle.

Muutaman päivän loman saattaisi pitää mutta vielä pitäisi odotella kaksi poikimista niin sitten voisi suunnata vähän kauemmas kotoa.Mökkiä meillä ei ole muuta kuin pyörillä oleva niin voi ajella valmiiksi siivotuille ranoille. Ja majoittua kun alkaa matkan teko tympäseen ja tekisi mieli ottaa nokoset..Käsityö täytyy ehdottamasti ottaa mukaan että saa ajan kulumaan matkalla.Jospa tuosta lapusta valmistuisi jotain kun mielikuvituksen ottaa avuksi.

9 kommenttia:

 1. Ihanan väristä lankaa. Asuntoautohan se on paras mökki, kun voi vaihtaa maisemaa, jos alkaa kyllästyttää. Leppoisaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elene kommentista.
  Asuntoauto oli paras vaihtoehto sen takia sillä maalaistalosta ei oikein joutanut mökkeileen kun ympäri vuorokauden piti päivystää.
  Hyvää illan jatkoa Sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Kauniin väristä lankaa. Mielestäni ihan kivan tuntuista neuloa. Ostin muutaman kerän myssyn tekemiseen.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. ;o) pala näyttää hellehatulta.
  Ei meillä keli jäähdy ja saa jonkin aikaa sataa ropista ennen kuin asfalttiviidakko jäähtyy.
  Toivottavasti sääennustelijan ennustukset pitäisivät paikkaansa ja sataisi & viilenisi.
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Vesimiesneuloo ja Tarina kommenteista.
  Lanka on kivaa virkattunakin ja varmasti myös neulottuna.Hellehattuhan siitä pitäisi tulla mutta sen tietää vasta kun on valmis.
  Viilenevää minäkin odotan.

  VastaaPoista
 6. Nättiä lankaa, eiköhän siinä mielikuvitus ala toimia ja tulee mitä tulee :). Täällä satoi kuuron yksi ilta, niin saimme kaikki vesiastiat täyteen kastelua varten.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Neferi.Mielikuvitus pelasi hatun verran laitan kuvan myöhemmin.
  Kasteluvettä sais tulla taivaalta muttakun ei tule.

  VastaaPoista
 8. Jokos on tullut taivaalta kasteluvettä sinnekin? Meillä on ainakin satanut juuri sopivasti eikä ole tarvinnut kastella uusia istutuksia.

  VastaaPoista
 9. Kyllä täällä jo sataa tänään ihan reilusti,sunnuntaina välillä aina näytti jotta kyllä sitä löytyisi.

  VastaaPoista