lauantai 15. toukokuuta 2010

Luonto vaiko piha

kuvia nämä ovat,sillä muutama on otettu kukkapenkistä kokeillakseni mitenkä minun kuvaus taitoni kehittyy.

On se sitten kumma kun tämä ei anna kirjoittaa kuvien väliin mitään..Mutta ensimmäisessä krookuksia löytö nurkasta ja alemmassa valkovuokkojani..Nyt tämä yllätti minut totaalisesti jopa kuvien välissä on tekstiä mutta väärää..Alemmat kuvat niitä minun ensimmäisiä oransseja orvokkeja ja runkoruusun kukkaterttu.
  Joko tämä aparaatti kehittyy tai sitten minä jää nähtäväksi,tuloksen varmaan näkee kesän lopulla kumpi on kehitys kelpoisempi.
 Pilveen meni mutta ei sada vielä ainakaan,ukkostakin on lupaillut näille korkeuksille viikon lopuksi jää nähtäväksi miten käy,huomenna pitäis sahata loput tukit kun sahurit ovat tänään kurssilla.

8 kommenttia:

 1. Kaunista, kaunista ja hellettäkin riittää +28 astetta. Toivonpa sadetta, niin ah, on aina niin raikasta ja tuoksuvaista! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkasia!
  Minä siirrän kuvat tietokoneen työpöydälle ja poimin ne sieltä sitten tekstin sekaan. Kursori vilkkumaan sinne minne haluan kuvan tallentuvan.
  Tekstiä kirjoitan hallintapaneelista valiten uusi teksit. juu-u niin siinä taitaapi lukea.
  Harjoitus tekee mestarin sanoo vanha kansa viisaaudessaan.
  Ukkosta nostattavia tuulenpuuskia saimme vilvoitukseksi, mutta ukkonen kuitenkin on paukkunut jossain muualla.
  Viihtyisää iltaa & virkistäviä unia!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Helena ja Tarina.Sitä kursorin vilikutusta on kokkeiltu mutta tämä blogi toimii erilailla tässä operassa kuin exsblorerissa eikä kummassakaan tyydyttävästi.
  Mukavia unia.

  VastaaPoista
 4. Olen ihaniteminä opetellut myös kuvaamista vuoden verran ja kyllä siinä ehkä vähän ajan kanssa kehittyy. Toivottavasti. Kameralle kun on se ohjekirjakin hehheh.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Neferi.Opettelussa se minullakin on,tänään yritin opetella pilvien kuvaamista mutta taisi poskelleen mennä,en kuitenkaan ole vielä laittanut niitä koneelle.Minulla ei taida etes ohjekirja olla tallessa enää kun kamera on nuoren-isännän itselleen aikoinaan ostama.

  VastaaPoista
 6. Kyllä sitä kuvaajana kehittyy kun vaan harjoittelee. Minunkin kamerani mukana tuli ohjekirja ja -cd ja molemmat olen arkistoinut oikein huolella ;) Ostin jopa valokuvauskirjan ja se on ollut siitä asti siististi kirjahyllyssä :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos Huopatossunen.Minulla tahtoo myös olla paheena että laitan kaikki ohje vihkoset talteen ja sitten ajanpäästä ne päätyy paperin keräykseen kun kierrätys iskee päälle.

  VastaaPoista
 8. Kauniita kukkia!!
  Minulla myös joskus tökkii kuvien tuominen
  on vissiin ohjelmassa vika!!!!!!!))

  VastaaPoista