tiistai 18. toukokuuta 2010

Kesää kohti

ollaan hyvää vauhtia menossa väistämättömästi se näkyy joka paikassa luonnossa.Valkovuokot oli lisääntyneet lauantaista tuplasti,pihlaja angervoalkaa olla täydessä lehdessä tälläkin korkeudella.Siperian lehtikuusikin aukoo kukkiaan ja on varmaan jo viikon päästä täydessä kukassa jos nämä lämpimät jatkuu.
7 kommenttia:

 1. Valkovuokko on mielestäni kaunein kukka!!Niin huomiomme oli saman miten muutamassa päivässä puiden vihreys oli lisääntynyt.

  VastaaPoista
 2. Meille näkyy tällä hetkellä pihakeinuun ohi menevän tien penkalla isot valkovuokkopuskat. Särkynytsydän on nupulla ja pienet sellaiset täydessä kukassa. Samaan aikaan kukkivat vielä narsissit, helmililjat ja tulppaanit, joten nauttia saa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Vesimiesneuloo ja Neferi.
  Teillä on kevät siellä paljon pitemmällä kuin täällä,vieläkin on osa pihasta niin kosteaa ettei roskat lähde helposti mutta rakot sain kuitenkin käsiini.Narsissit eivät näytä vielä merkkiäkään missä luuraavat.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin puiden lehdet kasvoivat selvästi viime viikonlopun aikana. Ja kesäsää senkun jatkuu :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Tykästyin kovin tuohon lehtikuusen käpy kuvaan XD tottakai käpy tykkää kävyistä.
  Koivuihin hujahti viikonlopun aikana jo saunavihta lehdet.
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista Huopatossunen ja Tarina.
  Lehtikuusen kävyt on minustakin nättejä yksinkertaisuudessaan,niitä vain niin harvoin näkee sillä nuokin meidän puut ei kuki joka kevät syytä en siihen tiedä.

  VastaaPoista
 7. Onpa hienoja kuvia! Meidänkin ikkunasta näkyy Lehtikuusia. Ja minä ihailen tätä luonnon erivivahteista vihreää!Sieltä löytyy monenlaista vihreää. Leppoisaa illan jatkoa! Täällä tällä hetkellä vielä +27, joten tietääköhän jälleen ukkosta!

  VastaaPoista