keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Toivoton tapaus

satun olemaan minä itse,sillä ulko töiden teko tyssäs päiväs aikaan kun kädet ei riitä raapimaan,yöllä olin raapinut itseni verille tuon pahuksen auringon takia ja käsivarsia polttaa kuin grillissä olisi.
Ensimmäisen kerran sain ihottoman auringosta lähes kaksikymmentä vuotta sitten ja ihan vesi rakkuloille,sitä kesti tovi parannella..Silloin lääkäri totesi että nuin pahaksi päässeenä saa ikuisen riesan ja niin sitä on piisannut.Toisinaan se an lievempi mutta kun ei muista että tämä kevät aurinko on kaikkein pahin ja kun kaksi päivää haravoin niin siinä se sittn taas tuli.Nyt on maltettava siirtää ulkotyöt illemmalle niin kestää jonkun aikaa olla mutta kun ei päivällä tahdo sisällä aika kulua kun ulkona olisi tekemistä.
 Auttaskohan ollenkaan kun katselisi talvikuvia,kuvaa ottaessa oli pakkasta -30 astetta,siksikö minä talvesta tykkään enempi kun pystyy olemaan ulkona varomatta että saa liikaa aurinkoa.
Kaikesta huolimata lämmintä ja aurinkoista säätä niille jotka siitä voi nauttia.  Minun kuitenkin täytyy yrittää kiertää aurinkoa kaukaa ettei tämä pääse vielä pahemmaksi sillä saattaa jäädä kesähäät sun muut juhlat väliin kun rupikonnana ei viitsi lähteä.

Toinen vitsaus on tänä keväänä olleet käärmeet niitä on ollut tässä pihapiirissäkin ja kissat olivat ulkona maanantaina yhyttäneet luultavasti ainakin yhden sellaisen ja oliko yritetty leikki sillä ja kyy puraisi kolli-poikaa tuhoisin seurauksin.Kissa oli tulossa sisälle iltasella ja oli niin vaikian näkönen kun ei saanut kunnolla henkeä,kurkun alta aivan turvoksissa ja korrasi, lähin lääkäri päivystys olisi ollut satojen kilometrian päässä apu ei olisi ehtinyt sillä vartti tunnin päästä kissa sai viimeisen kouristuksen ja loppui siihen jalkojeni viereen.

7 kommenttia:

 1. Voi,surullista kun kissalle kävi niin.
  Miehelleni tulee ja nykyään auringosta ihottuman,hän on muutaman vuoden syönyt MultiKarosin,kesän aikana.Tänä vuonna sai aloittaa vähän aikaisemmin,sitä saa apteekista.
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi, kuinka surullista miten kissalle kävi!
  Ikävää myös kun auringosta saat ihottumaa.
  Minä varaudun kevät- ja kesä aurinkoon,että alan popsia porkkanoita jo syksyllä,ainakin minulle on auttanut, olen saanut vain kauniin rusketuksen!!))

  VastaaPoista
 3. No voi kissaparkaa. Ei ole varmaan yhtään kivaa, että aurinko aiheuttaa tuollaisia vaivoja, ei tule itse ajatelleeksikaan..

  VastaaPoista
 4. Voi kissaparkaa :,,( On varmaan kurjaa olla sisällä kun olisi ulkohommia, mutta koeta malttaa mielesi. Eiköhän näistä aurinkoisista päivistä kohta päästä - viimeistään sitten kun koululaisilla alkaa kesäloma ;)

  VastaaPoista
 5. Voi, kisulia! Minä olen saanut käärmeistä tarpeekseni, kun asuimme Temmeksellä ja ei enää, ei ikinä maalle!Käärmeet ovat niin ...ugh...
  Mutta kyllä sitä sisälläkin on tekemistä, sanoo hän, joka ei ulos ole päässyt vuosiin. Mutta mukavaa päivän jatkoa sinulle ja yritähän parannella ihottumaasi, sillä se on tosi ikävä vaiva.

  VastaaPoista
 6. Kyllä olikin kisulla huono tuuri!
  Heh heh täällä toinen pilkullinen.
  Mukavia kotiaresti askareita sinnekin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista kaikille vierailijoille.
  Eilen illalla sain toisen riesan kun piha töissä iski hartioihin ne ihanat lintu kirput ja olen nyt kutisevia paukamia yläselkä täynnä, että mukavasti tämä kesä alkaa.

  VastaaPoista