keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kevät etenee

etanan vauhtia mutta kumminkin,meilläkin jo viime sunnuntaina näkyi tämän näköisiä silmuja.Kuva ei ole hyvä koska kuvaajassa on jotain vikaa eikä osaa käyttää kameraa,pitäis varmaan aloittaa opiskelu mitenkä kameraa käytetään sillä cuumin käyttö on täyttä hepreaa.
 Uskaltaiskohan tähän yrittää toista kuvaa ,näitä ei vielä ole näkynyt elävänä .Tämä täytyi tehdä lapsenlapselle siedätys hoitoa varten,mutta ei ollut mitään apua.Edelleenkään ei lähde mökille yöksi kun joutuu käymään puuceessä ja siellä on hämähäkkejä.
 
Ei tämä näytä vieläkään siltä kun haluaisin tämän näyttävän,mutta täytyy tyytyä siihen mitä tästä tulee.En ihmettele ollenkaan kun nuorimmaiseni kommentoi kun pyydän apua tämän aparaatin kanssa,että kyllä sinä olet meidän "tekniikan ihme lapsi"..Sitähän ei tiedä ollenkaan mitä minä saan tämän kanssa vielä aikaiseksi,sillä jos tässä on kaksi valokuvaa vielä julkaisun jälkeen niin minä olen jopa onnistunut jotain tekemään tämän aparaatin kanssa.

11 kommenttia:

 1. Uusittu ilme blogissasi, hieno.
  Katseli tänään että kyllä pikku hiljaa kesään päin mennään.Silmuja on pensaissa,jospa Vapun jälkeen alkaa lämmin kausi.
  Minullekin poikani sanoo samalla tavalla,olen tekniikan ihme,johtuuko se sitten iästä vai mistä.
  Ei muuta kuin rohkeutta vaan koneen käytössä ei se rikki menen.Mukavaa illan jatkoja.

  VastaaPoista
 2. Täällähän on uusi keväinen ilme!
  Hyvinhän nuo kuvat ovat.
  Pikku-ukko sai tänään uuden isojen poikien kupin.
  Kovin innolla katseli kupin kuvia!
  Kauniita unia!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset ihanasta mukista! Sovittiin jo pikku-ukon kanssa, että kun vähän kasvaa niin saapi juoda vaikka iltaisin kaakaon siitä ;)
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommenteista vesimiesneuloo,Tarina ja Kappunen.Tausta on hieman aneeminen ja kuvia en yrittänytkään enää siirrellä mitenkään pelkona että ne taas katoaa.Kunhan tässä totutellaan tähän niin sitten taas jotain uutta.Hyviä unia kaikille.

  VastaaPoista
 5. Minusta uusi taustasi on hennon keväinen :) Kyllä se kevät vielä luontoonkin tulee, vaikka vähän keikkuen. Ihailin tekemääsi hienoa mukia Tarinan blogissa.

  VastaaPoista
 6. Kyllä ne kuvat hyvin on tullunna ja pohjan saa vaihdettua sitten aikanaan, vaikka tämäkin on ihan hyvä. Ja kaikkeen kyllä toki oppii, kun halua riittää. Mutta pikkuhiljaa ja asia kerrallaan.Vappu on pian ja sitten se kesäkin pitäisi olla ja parin viikon sisällä voi olla jo hiirenkorvatkin. Oikein mukavaa päivän jatkoa sateesta huolimatta, sillä sadehan se kaunistaa niin ihmistä kuin luontoakin!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Huopatossunen ja Helena vierailusta.Mukista tuli minunkin mielestä oikeastaan hyvä traktoreineen ja eläimineen,niitähän ne pienet miehet dikkailee tuossa iässä.Täällä ei ole satanut moneen päivään mutta viileä on ollut.

  VastaaPoista
 8. Tulin käymään kylässä,sinulla on hieno blogi,niinpä tulen uudestaan!
  Hyvää illanjatkoa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos käynnistä Märta ja tervetuloa uudelleen.

  VastaaPoista
 10. No, onhan ne kuvien laitot onnistunut, minä huomasin omassa blogissani, että jos lähetän kuvan picasasta blogiini, niin saan tekstin kuvan ympärille aivan automaattisesti. Siis aloitan tästä lähin kirjoittamisen vasta lähetettyäni picasasta kuvan, jos on jotain kuvaa laitettavaksi. Opetteluahan tämä on itsekullekin. Erityisen kivaa vapun aikaa!!

  VastaaPoista