tiistai 13. huhtikuuta 2010

Lopultakin aurinkoista


ja lämpötila+7 asteessa jo puolelta päivin.Hangetkin ovat madaltuneet aivan kiitettävästi.Tänään luin lehdestä että Kainuussa on terminen kevät kaksi viikkoa edellä ajastaan,siis odottettavissa pitkä ja ehkä kylmäkin kevät näillä korkeuksilla.En vain ole oppinut näiden kuuden kymmenen vuoden aikana sitä kuulutaanko me sään ja ilmojen mukaan oulunläänin itä-vai länsi osaan.Jotenka väliäkö sillä pää asia että ilimoja piisaa.

Minulla se ei edelleenkään pelitä tämä blogi jos onnistun tänne kuvan saamaan niin sitä ei saa sioitettua oikein,jos kirjoitan ensin ja otan kuvan sitten niin kuva pläjähtää ensimmäiseksi ja siinä pysyy ja jos otan kuvan ensin niin eipä tahdo teksti onnistua niinkuin pitäisi.

Yritän kuitenkin kuvan laittaa ja kuva pläjähti mihin halusi mutta olkoon siinä missä haluaa.

Kuva on otettu helmistä tehdyistä ruusuista ja näitä tuli tehtyä jokunen kesä sitten olikohan nekesä olympialaiset.

5 kommenttia:

 1. Sama vaiva rahikaisella, ei tottele niin ei tottele.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava helmiruusu!
  Sinnikkyyttä molemmille, kyllä se masina jossain kohtaa alkaa tottelemaan toiveita.

  VastaaPoista
 3. Täytyisi tietää ne taikasanat että tämän meidän masiinan saa tottelemaan,mutta kaikki konstit aion yrittää.

  VastaaPoista
 4. Siellä minne kuva haetaan koneelta, niin siellä on mahdollisuus kuva laittaa sivuun, keskelle jne. ja kun valitsee keskelle, niin se tulee sinne. Sitten kysytään pieni, iso vai suuri kuva, joten sitä klikataan maun mukaan. Sitten vaan muutama Enterillä paukutettu alaspäin ja siihen voi jo kirjoittaa. Aika tyhmästi olen sitä sepustanut, mutta kokeileppas.Kysy, jos et ymmärtänyt. Aurinkoista päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset sagalleja Tarinalle kommenteista ja eritoten Helenalle ohjeista,täytyy ajan kanssa ruveta tutkistelemaan tätä aparaattia.

  VastaaPoista