maanantai 19. huhtikuuta 2010

Minäkin sain tälläisen


perhos orgidean ,kolme komeaa kukka vartta.Olisin mielelläni laittanut amppeliin mutta kukkavarret eivät taipuneet alaspäin,väkisellä niitä ei uskalla taivuttaa sillä se ei taida tykätä siitä ja saattaa tulla entinen orgidea.

Aurinko on tänään paistanut melkein koko päivän,aamulla oli maa valkoinen mutta on nyt sulanut pois ja koko ajan tulee lunta hiljalleen mutta lämpö asteita on +4 ja kylmä tuuli.

Olisin laittanut kaksi kuvaa mutta en tiedä miksi tämä puottaa toisen kuvan aina pois,enkä ole vielä löytänyt sellaisia asetuksia jotta tämä onnistuisi.Ainakaan ei kärsi välillä käydä esikatselussa .Alkaa tuntua että lopettaako koko homman heti alkuunsa.9 kommenttia:

 1. Älä lopeta blopgiasi, sillä kaikkeen oppii vähitellen. Luulen että se on sinun blogisi asetuksissa se juju. Älä luovuta! Ihana orkidea! Aurinkoista illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Helenan kanssa!
  Kuka estää kuvien ja jutun laittamisen useammassa tallennuksessa?
  Tuuli on meilläkin kiukkuisen kolea ja rakeita tuli puoliltapäivin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi rökäle unohtu ihan kommentoida tuo ihana orkidea!
  Kertakaikkisen kaunis ja herkän vaaleanpunainen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Helena ja Tarina kommenteista ja hyvää illan sekä viikon jatkoa teillekin.
  Meillä ei kuitenkaan rakeita tullut mutta välillä tosi sakeasti lunta.

  VastaaPoista
 5. Hieno orkidea! Meillä oli päivällä vain 1 aste lämmintä. Aamulla Hiiroseen polkiessa piti ajella kieli keskellä suuta, mustaa jäätä oli varjopaikoissa.

  VastaaPoista
 6. Älä luovuta, sinun juttujasi on niin mukava lukea. Minäkin olen yrittänyt kommentoida blogiisi monta kertaa, mutta ei tule kommentit läpi. Katsotaas kuinka nyt käy.

  VastaaPoista
 7. Kiitos saga ja Huopatossunen kommenteista.Minä olen myös käynyt Huopatossusen blogissa ja kommentoimata on jäänyt kun se on niin erilainen siellä kun kysellään kotisivu osoitetta ym.niin en ole vielä uskaltanut yrittää.

  VastaaPoista
 8. Tulin tutustumaan täältähän löytyikin mielenkiintoinen blogi!!
  Kaunis orgidea!

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa vieraakseni vesimiesneuloo.Tämä on minulla vasta opettelua teidän toisten rinnalla.

  VastaaPoista