torstai 15. huhtikuuta 2010

Laulettasko että

kotkan poikii iliman siipii.                                                                                                                  Kävimme isännän kanssa Oulussa ja menimme yhteen baariin kahville pois lähtiessä.Pihalla oli hieman vettä ja kengän pohjat märkänä minä astuin metalliselle kynnykselle ja hupsista keikkaa olin lattialla jalkani päällä.En ole varma menikö pari varvasta sioiltaan mutta jalka pöytä on mustana ja kävely hieman kivuliasta.Onneksi oli kotona kainalosauvat jotenka niiden avulla pääsen hieman liikkumaan.Huomenna kai täytyy lähteä lääkäriin ja kun on kysymyksessä vielä sama jalka joka on leikkaus jonossa kun nilkka ei ole ihan oikeassa kohdassa.

Viime keväänä jouduin olemaan neljä kuukautta kainalo sauvojen varassa kun saman jalan keskelle jalkapohjaa kasvoi syylä ja sitä yritettiin polttaa ja jäädyttää mutta niistä ei ollut mitään hyötyä jotenka sitten lääkäri lopulta kaivoi jalka pohjasta syylän joka oli kaksi senttiä halkasialtaa.Sen jälkeen ei ole kasvanut uutta.Tämä alkaa olla niin humoristista että siivet sais olla kaiken varalta.

3 kommenttia:

 1. Joka tytöllä on siivet kantapäissä laulan täältä lohtulaulua!
  Pikaista paranemista!
  Kauniita unia!

  VastaaPoista
 2. No, voi sua! Lämmin halaus täältä sinulle ja voimia koettelemuksiin!Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista ja lohdutuksesta Tarina ja Helena.Kipeä on jalka vieläkin mutta pääsee kuitenkin kainalosauvojen kanssa jotenkin liikkeelle.

  VastaaPoista