torstai 23. kesäkuuta 2011

Lomalta paluu

Keilaamallahan se loma aloitettiin ja sattumalta tuurillani voitin isönnän ensimmäisellä kierroksella,toinen tasapelillä ja kolmannen isäntä voitti tuplasti.Kaatojakin muutama saatiin.
Sunnuntaina iltapäivällä sitten suunnistimme Sirkus Finlandiaa katsomaan kun sattui sopivasti vieraileen loma paikkakunnalla.Huimia temppuja tekivät että vallan kauhistutti että putoavat.
Tämä hyrrävärkki oli jo pelottava katsottunakin ja siellä ne pojat vain käyskenteli välillä eivätkä pitäneet mistään kiinni.
Tiistaina kävimme katsomassa kun vanhemman pojan poika oli pelaamassa pesäpalloa aivan kotinsa viereisellä kentällä Sotkamon Jymyn väreissä. 
Näin harmajaa ja sumuisen sateista oli maanantaina.Tuolla vasta rannalla pitäisi olla hyppyrimäki mutta eipä näkynyt nyt kun sade peitti harmauteensa.
En ole melkein viikkoon käynyt kommentoimassa enkä muutenkaan blogissani mutta nyt kun tulin tänne niin jostain kummansyystä täällä oli kirjautuminen päällä.En nimittäin ole koko lomani aikana muistaakseni kirjautunut blogiin koska Katinkullan tietokoneilla ei pääse mihinkään vaikka luulisi että olisi varaa hieman parempiin koneisiin niin ei niillä voi etes pankki asioitaan hoitaa jos tarvis vaatisi,kieroilemalla pääsi naamakirjaan eikä kaikistellen antanut jättää kommenttia.
 Minäkin olen sen verran saanut tätä muutettua että nyt pitäisi pystyä kommentoimaan anonyyminä kun muistaa vain laittaa nimensä perään.
 Mukavaa Juhannusta kaikille ja toivottavasti ei koko juhannusta sada vettä.

8 kommenttia:

 1. Mukavaa juhannusta :).

  Bloggerissa on ollut kaikenlaista ongelmaa..

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää Juhannusta sinne, Nyt on se "Juhannuskesä" :)
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Mainiota Mittumaaria Tarikan perhekunnalle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista Neferi,tuksu,Tarina ja vesimiesneuloo.
  Juhannusaatto on alkanut vesisateella saa sitten nähdä jatkosta.

  VastaaPoista
 5. Hyvää juhannusta! Enpä ole pitkään aikaan käynyt sirkuksessa. Taitaa olla useampi kymmenvuosi aikaa. Aamulla oli ihan mukavan oloinen juhannusilma mutta nyt on pilvistä ja vain 13C lämmintä.

  VastaaPoista
 6. Oikein mukavaa juhannuspäivää sateisesta Etelä-Suomesta :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista saga ja Huopatossunen.
  Meillä oli jo aatto ilta sateeton ja tänään paistaa aurinko,no ainakin vielä.

  VastaaPoista