torstai 16. kesäkuuta 2011

Jo loma tunnelmissa

Lumipalloheisi kukoistaa suhteellisen hyvin vaikka viime talvi olikin kovanlainen mutta tämä ei siitä enää säikähtänyt niinkuin edellisestä talvesta jolloin paleltui eikä antanut näytteeksi kukkia.Nyt on aivan täynnä lumipalloja.
Suihkualtaan ympärilläkin jo kukkii jotain,Akileijat avaavat kohta nuppunsa mutta toivottavasti eivät juuri silloin kun olemme pois kotoa.
Iso kivikin on jo kierretty kukilla mutta eivät vielä kuki muut kuin Särkynytsydän(Luutnantinsydän) ja kesäpikkusydämmet.Keltapäivänliljat ja varjoliljat on nupulla niinkuin paljon muitakin.
Särkynytsydän on niitä kauneimpia kukkia mitä tiedän,minulla on ollut joskus myöskin valkoinen mutta se katosi kun en tietenkään osannut sitä oikein hoitaa.Totuus on kuitenkin se että sattui olemaan erittäin sateinen kesä ja se ei tykännyt ja märkäni suoraan sanottuna eikä enää seuraavana kesänä noussut ollenkaan.
Luonto kaipaisi vettä mutta sitä ei olla saatu lähes kahteen viikkoon.Ukkosia en kaipaa mutta vettä kyllä.Ilmatkin viilentyivät hieman sopivimmiksi sillä en tykkää oikein nuista helteistä.Tänä kesänä en tosin ole palanut vesirakoille vaikka olen paljon ulkona ollutkin olen vain jonkun verran ruskettunut.
 Perjantaina pitäisi lähteä pienelle lomalle ja palata taas juhannukseksi kotiin,viikoksi oli tarkoitus lähteä mutta en ole varma olemmeko niin kauan kun kotonakin olisi vielä tekemistä pihalla.Lukemista ja käsitöitä täytyy varata mukaan sillä uida ja keilata ei jaksa joka päivä shoppailusta puhumattakaan.
Toivottelempa kaikille vierailijoille mukavaa ja aurinkoista Juhannusta,niin ja sopivasti sadetta ettette vallan korpuiksi kärvenny.

7 kommenttia:

 1. Hienoja istutuksia ja aivan upea heisi. Toivotaan että kasvit malttavat odottaa paluutanne eivätkä kuki lomanne ainkana.

  Yritän lähettää meitä jo riittävästi kastelleen sateen sinne teille :D

  Oikein rentouttavaa lomaa ja muista varata riittävästi käsitöitä mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Harvoin näkee noin hienoa lumipalloheisikasvia. Mukavaa lomaa..

  VastaaPoista
 3. Mahtava lumipalloheisi,meidän heisit ovat taaperoita,mutta kukkia on valtavasti,meillä kukkiikin vasta ensinmäistä kertaa!

  Hauskaa juhannusta:)

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 4. Kukkapenkeistäsi tulee ihastuttavat silmänilot.
  Taimet pörhistyvät pian.
  Mukavaa ja virkistävää lomaa!

  VastaaPoista
 5. Oikein mukavaa viikonloppua ja ihanaa Juhannusjuhlaa sinne teille kaikille ja ihanaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista Huopatossunen,Neferi,vesimiesneuloo,Tarina ja Helena.
  Ensimmäiset keilavuorot jo varattu mutta jää silti aikaa käsitöille.

  VastaaPoista
 7. Iloista juhannusta sinulle!
  Halit!

  VastaaPoista