maanantai 4. lokakuuta 2010

Syys flunssaa

Koko viimeviikon on flunssa ollu tulollaan ja ollut niin voimaton olo ettei ole jaksanut tehdä juuri käsitöitä eikä paljon muutakaan.Loppu viikosta nousi lämpö mutta ei mitenkään korkealle,ei vain kertakaikkiaan ole puhtia ryhtyä mihinkään,keuhkot saa yskiä ulos eikä sittekään helpota oloa.
Tänä aamuna piti lähteä käymään "arvauskeskuksessa" lue terveyskeskus,oikealle puolelle rintalastassa tuntui pistos yskiessä mutta ei kuitenkaan ainakaan vielä mitään löytynyt.Tulehus arvot oli hieman koholla mutta viirusperäiseksi luokiteltiin on joka tapauksessa aivan kosketus arka ja kuulema siitä yskimisestä.Yskänlääkettä kirjoitti reseptin ja kaksi isoa pulloa, niillä taitaa lääkitä koko komppanian.Oli kyllä niin hirveän makuista että sitähän varmasti paranee jo haistellessa.
Blokin päivitys ei ole ollenkaan innostanut saatikka sitten kommentointi kun ei tunnu jaksavan niin yhtikäs mitään.Kyllä tämä blogikin hieman juonittelee kun ei suostu kuvia ottamaan minun hienoista auringon lasku kuvista mutta siirretään tuonnemmaksi.Jospa tämäkin alkaisi toimia sitten kun on parempi olo tämän kanssa temppuilla.

Meillä on tämä koko porukka vuorotellen sairastunut ja kyllä kai jokainen vuorollaan yskinyt keuhkonsa ulos on ollu hirveää kuunneltavaa.Ilmoitinkin kotiin tullessa että on yskänlääkettä koko porukalle niin nuorempi pojista meinasi lukiessaan lääkkeen vaikutuksesta ja haitoista ettei he sitä voi ottaa kun siinä sanotaan että lapsilla saattaa aiheuttaa yliaktiivisuutta (nuorempi 29 ja vanhempi 36 vuotiaita )ovat kuulema lapsia kun yskänlääke on määrätty äidille.Se olisikin hauska nähdä että näkyisikö yliaktiivisuus työn teossa vai jossain muussa.
Eikai auta muuta kuin yrittää levätä että joskus toipuisi ja virkoaisi jotain tekemäänkin.

10 kommenttia:

 1. Eipä ole kiva tauti tämä meneillään oleva flunssa. Kestää pari viikkoa, jotta jotenkin pääsee tolpilleen.

  Meillä on muutes melkein saman ikäiset "lapset", omat 31 ja 36.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista :). Oletko kokeillut inkivääriteetä ja hunajaa? Minulla ainakin auttavat tehokkaasti yskään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Neferi ja Huopatossunen.
  Tytär meillä vanhin on täyttää joulukuussa 39v.
  Ei tämä flunssa mitään herkkua oo mutta pakko on yrittää jotenkin jaksaa.
  Sen verran olen inkivääriä kokeillut ettei sovi oikein meikäläisen ruokavalioon.

  VastaaPoista
 4. Korkkaat mustaviinimarjamehupullon ja vetaset siitä tehdyn totin niin jo helpottaa.
  Sipulimaitokin on hyvä vanhan kansan konsti ellei perekunta pistä ulkoruokintaan sen hajun takia.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Lepoa ja mustaviinimarjamehua!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. No voi! Parannus puhallus sinne! Kurja tauti se flunssa, vie voimat pitkäksi aikaa.
  Siitä huolimatta raikkaita syyspäiviä
  tuksu

  VastaaPoista
 7. No, voihan kelju, kun nyt se flunssa tuli sinuunkin. Minäkin olen kärsinyt väsymyksestä jo monen monta viikkoa, mutta tänä aamuna oli verensokerini jo alle 6 eli ihan hyvä. Lämmin halaus täältä ja puhalletaan nämä flunssat yhdessä kauas pois. Lepoa ja hunajavettä, sipulimaitoa tai vain lämmintä juotavaa. Kyllä tämä kone temppuilee minullakin kuvien laitossa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista Tarina,vesimiesneuloo,tuksu ja Helena.
  Kaikki konstis on kohta kokkeiltu saa nähä onko niistä mittää apua.Laittaisko ensi yöksi valkosipulia sukkiin ja sukat tietysti jalakaan kun ei kävis sitte niin että yöllä lähtee sängystä liikkeelle ja valakosipulin kynsi jää jalan alle niin herrää koko huusholli noitumiseen

  VastaaPoista
 9. Kyllä lentsua oli Kauhavallakin liikkeellä ja tosiaan painuu yskäksi. Kämppäkaverilla oli tosi tukkoinen nenä ja yhä paheneva yskä. Pikaista paranemista kuitenkin

  VastaaPoista
 10. Kiitos saga.
  Alkaa jo tuntua siltä että elämä voittaisi.

  VastaaPoista