keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Tunnustus

Sain tämän tunnustuksen vesimiesneuloo blogista.Kiitokset vielä kerran.
Minun pitäisi jatkaa tätä tunnustusta mutta kaikki blogit joissa vierailen ovat kauniita ja tunnustuksen ansainneet jotenka toivon että te vierailijat otatte tämän mukaanne.Tämä on tainnut kiertää jo monessa kauniissa  blogissa useampaankin kertaan niin on vaikeaa siinä suhteessa päättää kenelle tämän antaisin ja siksi päädyin tuohon ratkaisuuni.Kaikki ovat kauniita omalla tavallaan ja ainakin minulle päivän piristyksiä ja tekevät synkästäkin päivästä aurinkoisen...

Minulla on yhteys juonitellut muutamana päivänä kun en ole päässyt etes omaan blogiini,väittää kirjautumisessa että minulla on joko käyttäjätiedot tai salasana väärää ja kun korjaan näyttää erroria.Kommentit ei myöskään ole aina onnistuneet tai ovat sitten kadonneet jonnekkin. 

8 kommenttia:

 1. Tuo vika on tainnut olla koko maassa. Mä en eilen meinannut millään päästä minnekkään. en tosiaan edes omaan blogiini. ja ei antanut kirjautua ollenkaan. Tänäänkin tökki, kun tein blogia, heitteli kuvia miten sattui...meinasi usko loppua, vaan sain sen kuiten tehtyä.
  Joko sun käsi on parempi? mää meen perjantain neuvotteleen, mitä ton polven kanssa tehdään..
  saapa nähdä miten tän mummelin käy...
  Mukavaa keskviikkopäivää! tuksu

  VastaaPoista
 2. No jopas on tietotekniikka temppuillut :(. Meillä sitä ei ole ollut liikkeellä, vaan jopa työpaikan tietokantaohjelmat ovat toimineet, mikä on pieni ihme :D.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista tuksu ja Huopatossunen.
  Harvemmin meillä tökkii yhteydet mutta sitten kun se ei onnistu niin temppuilee kunnolla.
  En osaa sanoa onko tämä käsi yhtään parempi kun joissain asennoissa toimii mutta sitten yhtäkkiä kirpasee kyyneleet silmiin.Nehän muuten sanoo että kyyneleet kirkastaa silmät niin haitanneko tuo jos on sitten kirkassilmäinen.

  VastaaPoista
 4. Sitä on tuota virustautia liikkeellä, olisko jotain semmosta vaivaa koneella. Muista nyt lepuuttaa kättä ja toivottelen pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 5. Sama vika on täälläkin koneessani ollunna! Toivottavasti nyt toimii paremmin! Mukavaa päivän jatkoa ja älähän rasita sitä kättäsi liikaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista saga ja Helena.
  Pakko on ollut olla käden kanssa hissuksiin mutta kyllä se risoo kun sitä ei pysty normaalisti käyttämään.

  VastaaPoista
 7. Niinhän tuo kokeili kärsivällisyyttä se eilinen postaus.
  Leppuuttele kättä ja ihastele syksyisiä maisemia väriloistossa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tarina kommentista.
  Maisemat ovat jo käyneet yksitoikkoisiksi kun kohta lehdetkin kaikki tippuneet.Mutta eiköhän tässä jotain keksitä että saa ajan kulumaan.

  VastaaPoista