keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Vasikoita


taisi olla Elene joka kaipasi vasikan kuvia,jotenka kävin kytiksellä tuolla tarhan aidan takana kameran kanssa,kuvista ei tullut oikein hyviä kun aidantakaa piti kuvata.En nimittäin uskaltanut mennä aitaukseen kun mies väkeä ei ole kotona ja emot saattaa olla arvaamattomia vasikoidensa päältä.Nytkin emot koittivat mennä eteen kun kutsuin vasikoita mutta kyllä niistä selvän saa.

Tuossa toisessa kuvassa tuo musta vasikka saattaa muistini mukaan olla se joka löytyi sieltä ojasta,terhakka vasikka siitä on kasvanut.Kunhan saadaan ne tuonne laitumen puolelle niin siitä täytyisi saada myös kuvia on se niin riemun täyteistä hyppimistä ja laukkaamista että oksat pois.

Kuvasin eilen illalla Remun alivuokralaisia,asuvat nimittäin Remun tarhassa kopin alla,näitä on ainakin kaksi.Ihmeteltiin että mitä Remu haukkuu häkissä ja tuijottaa maahan ja ajattelimme että onko käärme kulkeutunut pihaan ja lapion kanssa menin mutta sitten piti juosta kamera sisältä.Ei suostunut naamaansa näyttämään vaikka kuinka olisi odotellut.


Yritin muuten kameran kanssa pihalla jahdata pääskysiä mutta yhtään en saanut kameran etsimeen,täytyy yrittää aurinkoisempana päivänä.Linnun laulua kyllä oli joka lähtöön ja jos oikein osasin tulkita niin ainakin neljää eri säveltä viserretiin tuossa metsän reunassa.

14 kommenttia:

 1. Mainioita kuvia!!
  Valkoinen vasikka on linssilude ja ojasta löytynyt vaatimattomampi.
  OIH & voi suloisia siilikuvia!
  Ihastuttavaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Oijoijoi, miten suloisia vasikoita! Annappas niille suukkoja minun puolestani!Hehhehheeee!Ja ihana siili! Leppoisaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos, Tarikka, näistä kuvista!Ne kummasti lämmittävät sydäntäni! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista Tarina ja Elene.
  Näitä vasikka kuvia aina riittää kun joku niitä haluaa.

  VastaaPoista
 5. Odottelimme, että meilläkin siili ryömisi pesästään olohuoneen ikkunan alta, mutta mitään ei olen näkynyt.

  Viime kesänä siilillä oli ainakin 6 poikasta ja sain niistä ihan hienoja kuviakin. Mihin lienee joutunut...

  VastaaPoista
 6. Minun piti tulla taas heti aamulla katsomaan ja ihailemaan nuita vasikoita! Niin suloisia! Onko heillä kaikille nimetkin: Muurikki, Mielikki, Päivikki, Mustikki jne.Iloista päivän jatkoa! Ja moiskaus vasikoille!MMMMMMMMMMMMM!

  VastaaPoista
 7. Hauskan näköisiä vasikoita :) Olisi mukava olla katsomassa kun ne pääsevät laitumelle :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista Neferi,Elene ja Huopatossunen.
  Kaikilla on nimet tänä vuonna H:lla alkavat että Hissua ja Hiltonia ym.löytyy.
  Meillä olivat siilit muutaman vuoden välillä pois ja nyt taas ilmestyivät liikkuvat päivälläkin.

  VastaaPoista
 9. Hehhehheheeee! Vai että H:lla alkavat nimet!No, onkos siellä sitten Helena ja Heluna ja Helinä jne. myös?Hehhhehheeee! Mukavaa päivän jatkoa!Onko niillä todellakin kaikilla lehmilläkin nimet? Ja tuleeko ne sitten luokseen, kun huhuilee niitä nimillä?

  VastaaPoista
 10. Heluna on ja sitten kaikenlaista muuta hoolla alkavaa.Kaikilla on nimet jopa sonneilla.Nämä eivät silla lailla reakoi nimiin kuin lypsylehmät kun näiden kanssa ei olla niin läheisissä tekemisissä.Lehmät tulivat lypsyasemalle jopa korvanumeroa huudettaessa.Loppujen lopuksi ne on viisaita vaikka luupäiksi sanotaankin.

  VastaaPoista
 11. Ihania vasikoita!Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Kivan näköinen tuo kuva jossa on valkoinen ja musta vasikka :)) Voi että teillä on siilejä. Niitä on mukava seurata.

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommenteista vesimiesneuloo ja bemu.
  Siilit tuli taas tänä kesänä monta vuotta olivat pois tai ainakaan emme nähneet niitä.

  VastaaPoista
 14. Kokele vaan rohkeasti Bloggerin blogia ja se on todellakin tullut paremmaksi ja helpommaksi! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista