maanantai 7. kesäkuuta 2010

Josko jo lämpiäisi


ja kasvillisuus ym.kukkaset ja pensaat pääsisivät kukoistamaan kukkaloistossaan.Meillä menee vielä tovi että pihlaja aukaisee kukkansa,lumipalloheisi tekee kukat vain alaoksille niihin mitkä olivat kovilla pakkasilla lumen alla vaikka muuten komea ja rehevän näköinen.Juhannusruusu saattaa kukkia oikeaan aikaan elikkä juhannuksena sillä niin on pienet nuput mutta ei lähellekkään niin paljon nuppuja kuin vuosi sitten.
Sitten minä löysin yhden kadoksissa olleen kultatyräkin sellaisesta paikasta missä sen ei olisi pitänyt olla mutta myyrät tärvelivät sen kokonaan toissa talvena ja se katosi,nyt sitten löysin sattumalta sen kukkimasta kulokosta jotenka täytynee siirtää takaisin kukkapenkkiin.
Pitäähän minun laittaa meidän porttivahdin Remun kuvakin kun on niin terhakkana,Remu on Belgianpaimenkoira Tervueere ja ikää taitaa olla ainakin 5 vuotta..Remu on semmoinen kovan onnen lapsi sillä sen tytär otti itselleen luovutus ikäisenä pentuna mutta täytyi vähän yli vuosikkaana tuoda meille evakkoon kun naapuri pesäpallomailan kanssa rupesi sitä jahtaamaan.Naapuri oli sitä mieltä että koira ei kuulu lapsiperheeseen.
Tässä on myös meidän Valtsu-poika joka säästyi kyyn puremalta  vaikka kissat olivat yhdessä reissussa,nyt se sitten parkku niin pihalla kuin sisälläkin kaveriaan.Kiertää pitkin pihaa ja huutaa saa nähdä kuinka kauan sitä kestää sillä tuntuu että saa laittaa korvatulpat on se niin korvia raastavaa se huuto.
Nyt tämä taas otti näitä kuvia mutta saa nähdä missä järjestyksessä ne on loppujen lopuksi..
Pakkasta ei meillä ollut mutta muuten kylmää ja tänä aamuna alle +5 astetta,mikä lie lämpö asteet olleet suo alueella hillan kukille.
Aurinkoista ja lämpöistä viikkoa toivotellen

10 kommenttia:

 1. Oi kun on komeita lemmikkejä. Oulujärvi... Minun mummolani oli Rantsilassa Mankilankylässä :)
  Täällä Porissa ilmeisesti on ollut yöpakkasia, niin ovat nämä naapurit kertoneet. Mut kauniin vihreää on!

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköiset lemmikit. Täällä Salpausselän juurella oli aamulla viileää, läksin käymään kirjastossa ja löysin käsityökirjoja - kotiin pitikin sitten tulla melkein juoksun kanssa niitä tutkimaan, eli tulikin lämmin :D.

  VastaaPoista
 3. Kiitos bemu ja Neferi kommenteista.
  Minun mummolani oli Kestilässä Väyryssaarella ja ei pitkä matka Rantsilaan.
  Ensi yöksi on luvannut hallanvaaraa saa sitten nähdä aamulla.
  Istuin aamulla permanentissä muovihupun alla ja nyt minua on koko päivän palellut.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia!
  Ja niin ihana koira ja kissa!
  Meillä kun entinen koira kuoli niin kolmen kuukauden päästä kuoli kissa.Vaikka käytimme kissaa lääkärissä ei ollut apua.Kuoliko sitten ikävään.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vesimiesneuloo.
  Kyllä se ikäväkin saattaa sitä tehdä.Varsinkin jos tulivat hyvin toimeen keskenään.

  VastaaPoista
 6. Rapsutuksia Remulle ja Valtsulle! Ainakin teillä on sitä ihanaa luonnonrauhaa, jossa ei tehtaatkaan pauhaa. Kauniita luontokuvia! Mukavaa illan jatkoa!Voi, voi, kun sais vielä vasikoistakin kuvia, mmmm!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Elene.
  Toive saattaa toteutua piankin.

  VastaaPoista
 8. Sitä on käyty hakemassa kesäkutrit!
  Kauniita kuvia!
  Vai ,että karkasi kultatyräkki omille teilleen.
  Meillä aikanaan sipulikukat kukkivat myyrien istuttamissa paikoissa ; ). Lieneekö ollut syynä, jotta kaivoin sipulin myyrän reitille, kun siinä siirtyivät ns syömäkelvottomatkin sipulit.
  Remu on kaunis koiruus. Kaipuu on Valtsulla kova.
  Kauniita unia!

  VastaaPoista
 9. Yritin jo eilen kommentoida, mutta mihin lie katosi viestini :0 Aivan upea tervu teillä! Meidän koiramme hoitopaikassa on 11-vuotias tervu ja koirat ovat parhaat kaverukset. Kyllä kissakin osaa kaveria kaivata.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Tarina ja Huopatossunen kommenteista.
  Se oli pakko hakea kesäkutrit kun peilistä katseli metsän-peikko ja olisin säikähtänyt jos en tiennyt kuka sieltä katseli vastaan.Meillä on aiempaakin kokemusta näistä koirien ja kissojen ikävöinnistä.

  VastaaPoista