lauantai 12. kesäkuuta 2010

Sataa sataa ropisee

ihan tosissaan,ei tee mieli ulos mennä kun vesi tulee tuulen kanssa ja on vieläpä kylymää vettä.

Tänään saatiin viimeiset kylvöt ja jyräykset tehtyä juuri ennen sateen alkua ja nyt sitten odotellaan jokunen viikko että päästään rehun tekoon ,saisi olla vähän poutaakin että pellot kuivaisi ja  kestäisi raskailla koneilla ajon..

Ensi viikolla alkaisi  muutaman päivän lomareissu Kuusamoon,ensin tietysti ovat lauantaina ne häät ja serkkutapaaminen ja sitten viimestään maanantaina Kuusamoa kohti isännän kanssa kahden ellei  saada yhtä tyttären tytärtä matkaseuraksi. Kamera ja käsityöt täytyy ottaa mukaan ja tietenkin lukemista,karhunkierrokselle minusta ei ole tuon jalkani kanssa mutta keilaamassa voisi käydä.Maisemia täytyy kuvata ja laittaa sitten tänne ihailtavaksi (minähän oon niin mahottoman hyvä maisemakuvaaja että ittiäki hirvittää)..
Nämä kuvat ovat vanahaa varasua viime kesältä kun olimme Äkäslompolossa viikon ja kiertelimme katselemassa mitä sitä siellä näkyisi.ylempi kuva on Pakasaivosta ja alempi otettu jostakin maisematien varrella.Koko viikko oli kylmä ja sateinen.Isäntä kehu lähtiessä että siellä on sääsketkin melekeen ku lypsyjakkaroita mutta yhtää itikkaa en nähnyt koko reissulla kun ilmat oli niin viileitä.Muutamana aamuna oli melkein nollassa ja minusta se oli ihan hyvä ku ei tullu hiki kierrellessä.
Tässä vain vähä mallia minun maisema kuvauksista ettei teitä pyörrytä sitte kun minä niitä uusia kuvia tänne laitan.
Ja eiku hyvää viikon loppua teille kaikillen.

13 kommenttia:

 1. Jopas täällä on energisen punaisenoranssia!
  Hienoja maisemakuvia!
  Vettä täälläkin on tullut liki koko päivän.
  Aurinko on pilkahtanut muutaman lyhkäisen hetken ajan.
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. No, mutta jopas on blogisi pessyt kasvonsa hyvin! Hienoa, siitä se lähtee ja vaihtaa voi aina oman maun ja mielialan mukaan! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihan Kuusamon likellä, Taivalkoskella asuimme miltei 40 vuotta, eli koko työikämme. Sitten palasimme tänne koti-Hämeeseen.
  Pala sydäntäni on kuitenkin siellä Koillismaalla aina.
  Kiitos vierailustasi, laitan blogisi omaan lukuluettelooni, niin osaan tänne useamminkin. Olu ihanaa taas käydä ja lukea mukavia juttujasi.
  Mukavaa la-iltaa sinne :)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Kauniit maisemakuvat!
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos muru ja tuksu kommenteista.
  Kyllä se niin on että tuonne Kuusamon suuntaan tekee ihan hyvää lähteä reissuun vaikka minä olen syntynyt ja kasvanut täällä Oulujärven maisemissa.Siellä on käyty useamman kerran.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Märta kommentista.
  Nämä minun otokseni on ihan tusina tavaraa,mutta jospa minäkin oppisin kun harjoittelen.

  VastaaPoista
 7. Vautsi, kun on appelsiinin makuinen tämän blogin uusi ilme. Itse en juuri ole jaksanut kirjoitella, kun olen koko ajan niin himputin kipeä ja väsynyt, kiitos näiden säiden. Hyviä lomasäitä teille !

  VastaaPoista
 8. Tuli ihan mieliteko lähteä reissuun kun katsoin maisemakuviasi. Ja mikäs sitä lomalaista estäisikään reissaamasta ;) Toivottavasti sinun matkasi on onnistunut :) Ja tämä oranssi blogipohja on aivan huippu.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista Minyun Nurkka,Huopatossunen ja vesimiesneuloo.
  Toivotaan vain ettei tällä lomalla sataisi kovin paljon.

  VastaaPoista
 10. Komeita kuvia :). Onneksi se tuuli ja sade jo loppuivat..

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia! Ihana reissu sinulla edessä :))

  VastaaPoista
 12. Kiitos Neferi ja bemu kommenteista.
  Meillä paistaa aurinko leppeä kesätuuli seuranaan.
  Huomaan nyt että kirjoitus virheitälin minulla näkyy tulleen mutta haitanneeko tuo.

  VastaaPoista