tiistai 9. marraskuuta 2010

Pupu piilossa

Tänä aamuna lähti ensimmäiset 13 vasikkaa jatkokasvatukseen ja miesväki lähti karsinoita tyhjentään seuraavaa lähtijä satsia varten.Olivat ihmetelleet kun koiranhaukku ja laukauksia oli kuulunut kaikki emot olivat olleet hieman vauhkona.Ihmekkös tuo kun jänis ja koira pinko jalottelutarhassa olivat karanneet kumpikin naapurin vanhalta isännältä.Kuinka ollakkaan jänis tuli turvaan tyhjään karsinan nurkkaan ja luuli olevansa piilossa,olisi vaikka syliin pystynyt ottamaan oli sen verran sokissa ettei liikkunut mihinkään.Koira kuitenkin löysi ja sitten taas mentiin jänis edellä ja koira perässä kuinka ollakkaan jänus eksytti koiran jäliltään ja selvisi rytäkästä hengissä.

8 kommenttia:

 1. Voi pupu parka!On sillä poloisella ollut kiirus,hyvä kun selvisi!Ihanan kuvan sait!

  VastaaPoista
 2. Pitkäkorva parka, mutta sellaista se taitaa olla jänekse elämä.
  Mukavaa ehtoota!

  VastaaPoista
 3. Onnea Pupu!
  Julma on maailma, kun Pupun silmin katselee :)
  Mukavaa tuiskuviikkoa sinne!
  tuksu

  VastaaPoista
 4. No voi pupuparkaa, sillä taitaa mennä jonkin aikaa hengityksen tasaamiseen :)

  VastaaPoista
 5. Voi jänisraukkaa - onneksi pääsi pakoon :). Meidän naapurimme ihmettelivät mikä heidän koiransa perässä juoksee, ja sehän oli jänis! Ei ole paimenkoirasta metsästyskoiraksi :D.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista kaikille.
  Tuokin ajokoira olisi voinut ottaa pupua niskasta hampailla ja ottaa siltä hengen mutta se pukkas sitä tassulla ja sitten taas mentiin niinkuin olisivat leikkineet hippasta.

  VastaaPoista
 7. Täällä näkyy rusakkoja. Ja niitä taitaa taas olla paljon Oulun kaupungissa, kun vuoden 2009 parhaalla asuinalueella eli Karjasillallakin loikki pupu tai pikemmin otti kokolailla kunnon spurtin Kollaantiellä ja matkaa ydinkeskustaan ei ole kuin 2 km.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista saga.
  Luultavasti tuo pupunen oli meidän piha jänis se on asunut koko kesän ja syksyn pensaissa piha piirissä käyden tietysti välillä kukkapenkissäkin.
  Isänpäivä valkeni meillä -14 asteisena mutta sumuisena.

  VastaaPoista