maanantai 3. joulukuuta 2012

Marraskuun lomasta

Yritimpä laittaa tänne joitakin kuvia mutta tämä peijakas ilmoitti minulle että "hups,tallennus tila on täysi".Jotenka empä nyt sitten laita tänne kuvia saatte käyttää omaa mielikuvitusta tällä kertaa.

 Loma vierähti osittain kaato sateessa ja pilvisessä ilmassa sillä aurinkoa nähtiin vain yhtenä päivänä sen viikon aikana.Kaatoa se tahtoi olla muutenkin sillä vesi oli liukastanut parkkipaikat ja roskapussia viedessäni lähti jalat alta ja nurinhan sitä kellahti kun ei kerinnyt mistään saada kiinni.Luita ei onneksi mennyt poikki kun on sen verran nuita luontaisia pehmikkeitä mutta oikeaan lonkkaan tuli niin mahtava mustelma(isompi kuin miehen kämmen) ja olihan se tietenkin hieman kipeäkin,oli mustelmia tietysti myös käsivarressa sen verran etten viitsinyt lähteä kylpylään niitä näyttämään kun olisivat vielä luulleen minua pahoin pidellyn.Märkää kun oli niin sen keikuksen jälkeen piti kaikki vaatteet vaihtaa kuiviin ennenkuin kehtasi lähteä joululahja ostoksille.Nuista kaadoista puheen ollen täytyi pari kertaa käydä keilaamassa ja sielläkin tuli kaatoja muutama keiloille nimittäin.
  Lunta saatiin viikon loppuna sen verran että kehtaa sitä lumeksi sanoa enemmällekkin olisi tarvetta ollut.
Käsityö rintamalla on ollut suhteellisen hiljaista,vain muutamat pitsineule sukat on tullut tehtyä kun olen koettanut hävittää jo aikaisemmin ostettuja lankoja.Joulukuun puolessa välissä on täällä joulumyyjäiset ja ajattelin viedä sinne kaikki valmiit työni myyntiin ja sen jälkeen neulon vain kun tarvis vaatii.
  Lomalta tullessa olin sen verran virkeä että viimeviikolla sain kaikki joululeivonnaiset tehtyä ja ainoastaan sitä joulupullaa täytyy leipoa lisää lähempänä joulua,joulu sinappi on vielä tekemätä mutta senkin teen hieman lähempänä joulua etteivät kerkiä syödä sitä ja jääpi jouluksikin jotain.

Mukavaa ja työntäyteistä joulun odotusta itse kullekkin säädylle.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti olet jo kaadosta selvinnyt.
  Mullakin tässä taannoin ilmoitettiin että kuvien tallennustila on täysi, täytyi sitten hieman siivota kuva-arkistoa.
  Ihanaa Joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä saa taas olla varovainen sekä autolla että jalkaisin liikkellä ollessaan, kun tuli talvi ja liukkaat kelit.

  Oletpa ollut ahkera joulun laittaja. Tänä vuonna aatto onkin kivasti maanantaina, niin minäkin ehdin ehkä tehdä jotain isotöisempää jouluruokaa. Vaikka meillä ruoanlaitto pääasiassa onkin miesten työtä.

  VastaaPoista
 3. Hui, olipas liukas loma.

  Minulla on kuvatila riittänyt vielä ihan hyvin, kun pienennän kuvat nettikäyttöön sopiviksi...siihen tarvitsee tietysti jonkin ohjelman, jolla sen tekee.

  VastaaPoista
 4. Jouluaskareista saattaapi tulla stressi, mutta riskinsä siinäkin, jos herkut on pistelty makoisiin suihin ennen joulua ;o).
  Toivottavasti kupeet eivät enää kolota.
  Juhlavaa Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista.
  Taidan joutua vaihtamaan blogia kun vaihdoin sähköpostia ja tämä blogi ei hyväksy minua enää.

  VastaaPoista
 6. Sinulla on jouluvalmistelut hyvällä mallilla. Nyt vain tassut kohti uunin kylkeä ja lokoisaa joulun odotusta.

  VastaaPoista