maanantai 17. joulukuuta 2012

Jouluun valmistautumista

Kaiken joulu valmisteluiden keskellä täytyi myös välillä haukata raitista ilmaa ja lenkillä käydessä metsän rajassa tämä näky,oli kuin olisi ollut taivaanranta liekeissä.
Sisällä laitoin hieman joulutunnelmaa valoilla,muovinen "jäälyhty".
Myös tonttu-muorit pääsivät kaapin kätköistä.
Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja viimeisiä touhuja tehdään päivittäin etteivät kaikki jää viimeiseen kiriin.Suurin osa on kylläkin jo tehty mutta aina näkyy löytyvän jotain uutta laittoa ja leipomista.Kinkku on otettu sulamaan ja joulusilakat maustumaan.Huomenna pitäis sitten aloittaa viimeiset siivoukset että kuusen sais sisälle,minähän olisin sen jo saattanut tuodakkin mutta miesväki laittaa hanttiin ettei liian aikaisin.
  Viime lauantaina oli sitten ne joulu myyjäiset ja minäkin vein töitäni myyntiin mutta ei siitä mitään raha apajaa tullut kun kaikki kehuivat että joululahjat on jo ostettu.Jotain sain kuitenkin jopa myytyäkin.Useampi meistä oli kyllä sitä mieltä että myyjäiset olivat taas liian myöhään mutta leivonnaisten takia ne pitää olla kuulemma tässä aivan joulun alla.Minä en tuota tajunnut sillä minä olen leiponut kaikki jo marraskuulla pakkaseen.

Joudun ehkä vaihtamaan blogia sillä tämä blogi ei huoli minun uutta sähköposti osoitetta ja tämä on voimassa tammikuun puolelle.Minulla on migrobitin osoite ja kuopus lakkautti sen migrobit lehden joka sitten päättyy tammikuulla ja samalla katkeaa minun sähköpostini.Täytyy vielä yrittää saanko tätä blogia pelaamaan sillä uudella osoitteella.

  Toivottelempa kaikille mukavaa ja touhukasta joulun odotusta.Hyvää joulua ja Onnea vuodelle 2013.

6 kommenttia:

 1. Kylläpä sinulla on hurjasti jouluvalmisteluja jo tehtynä.

  Meillä on sellainen oman perheen kesken vietettävä kevennetty joulu, kun lapsetkaan eivät enää odota joululta juuri muuta kuin vapaata koulusta ja pitkiä yöunia :D

  VastaaPoista
 2. Mukavaa joulun aikaa.

  Kyllä se sähköpostiosoite on muutettavissa asetuksista, kannattaa pyytää mikrotukea apuun :)

  VastaaPoista
 3. Joulu tulla jollottaa.
  Laatikot paistoin eilen.
  Piparitalo pitäis tehdä, mutta emme ole vielä keksineet millaisen.
  Rauhaisaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Johan on upea kuva taivaanrannasta! Minulla on upea Joulu kun tarvitsee vain olla mollottaa vaikka Joulu luonani vietetäänkin. Lapset ovat jo useamman vuoden ajan tehneet kaiken valmiiksi.

  VastaaPoista
 5. Sinähän olet ollut puuhakas :) Joulukuusen mukana tulee se ihana joulutuoksu; siihen lisättynä piparit ja kinkku ja laatikot... ja njam - niistä on joulu tehty.
  Oikein ihanaa ja rauhaisaa joulua :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentesta.
  Kummasti riittää touhuamista vaikka ei ole kuin muutamasta päivästä kyse.

  VastaaPoista