keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hissuksiin eteenpäin

Ma.6.8 tultiin illalla Haukiputaalta siellä paistoi aurinko ja oli erittäin kaunis päivä mutta kotia päin ajellessa ilmestyi tämän näköisiä pilviä ja tie oli märkä loppu matkan.
Sitte yllätti sumu aika sakeana loppumatkasta.
Tänä aamuna lenkillä minulla oli naapurin kissa seurana ja saattelin sitä kotiin päin ja puolivälissä heittäytyi sitten keskelle tietä makuu asentoon.Minä palasin kotiin päin ja kissa jatkoi matkaansa kotiin sillä oli ollut monta päivää reissusssa ja naapuri jo luuli että on kadonnut kokonaan.
Syksyn merkkejä on jo tienvarsi metsässä,iso osa koivujen lehdistä kellastuneet joko lähestyvän syksyn tai märän kesän takia.
Punaherukat alkavat jo olla poimittavissa mutta eivät ole vielä kaikki kypsiä.
Mustaherukat myös näyttävät kypsymisen merkkejä.
Hissuksiin on täytynyt ottaa sillä tiistai-iltana (7.8) jouduin lähtemään rintakipujen vuoksi ampulanssilla sairaalaan ja keskiviikkona tehtiin varjoaine kuvaus ja saman tien tekivät pallolaajennuksen sepelvaltimoon.Perjantaina jo pääsin kotia mutta on vielä pitänyt ottaa rauhallisesti ja hissukseen aloitella liikuskelua ja koti askareita.Ensi viikolla saisi sitten jo kuntoiluakin aloitella pienin harppauksin eteen päin.

Sain lääkäriltä luvan jopa istualtaan poimia herukoita mutta metsään eivät luvanneet tälle syksyä jotenka taidan joutua kyseleen kuka poimisi maksua vastaan vielä mustikoita ja puolukoita kunhan ne kypsyvät.

Käsityöt olen laittanut syrjään ja olen malttanut olla hypistelemätä lankoja ja yhtä kesken eräistä junasukka paria.Aika vain tahtoo käydä pitkäksi kun on tottunut koko ajan jotain puuhastelemaan mutta jospa se tästä lutviutuisi jotenkin.
Aurinkoisia syyspäiviä odotellessa.

Korjasimpa muutaman päivämäärä virheen.

17 kommenttia:

 1. Lämmin parannus-halaus!
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Hissun kissun se syksy saapuu.
  Lenkkikaveri antoi selkeän merkin, jotta nyt Tarikka takas kotio.
  Pikaista toipumista ja voimahali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Ihmettelin kuinka kissa malttoi jäähä ja jatkoi sitten eteen päin mutta taisi tietysti olla hieman nälkäinenkin.

   Poista
 3. Nyt sitten rauhassa siellä! Kyllä ne työt tekijänsä löytää :0) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Rauhallisesti olen yrittänyt ottaa ja minulla on kaksi vahtia täällä auttavat missä osaavat.

   Poista
 4. Voi tuota miekii aina pelkään et tulee sellainen sairaus, ettei voi tai saa tehdä käsitöitä, siis neuloa. Mut kyllä se on hyvä ottaa välillä levon kannalta sairauden iskiessä.
  Kauniita maisemakuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Minä olen jo pitempään yrittänyt saada aikaisemmin ostettuja lankoja neulottua pois mutten kerinnyt aivan kaikkia.Joululahjatkin on melkeinpä valmiit niin ei hätiä ollenkaan.

   Poista
 5. Onneksi tajusivat mikä on kyseessä ja tekivät pallolaajennuksen heti! Itselleni tuo operaatio tehtiin kolmisen vuotta sitten ja kyllä puikot taas heiluvat :) Yleensä pallolaajennus helpottaa aika tuntuvastikin elämää ja kohta taas olet uusi ja ehompi Tarikka!
  Mutta nyt otat rauhassa ja nautit syksystä; tänä vuonna ostat tarvitsemasi marjat, ensi vuonna jo noukit ne itse.
  Paljon lämpimiä halauksia ja tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos.
   Ampulanssi pojat ottivat kotona sydän"filmin"ja se näytti hapenpuutetta sydämmessä niin veivät suoraa päivystyksen ohi lääkärin vastaan ottoon sairaalaan.Oli myös myöhäinen ilta jotenka ei tarvinnut terveyskeskuksessa arvuutella mitä seuraavaksi.
   Herukan poimintaan saan apuvoimia.

   Poista
 6. Voih. Ikävää tuo sairastumisesi. Olet aina paiskinut töitä olantakaa, nyt on aika olla ja nauttia. Usko pois sekin on mahdollista.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Eihän se ihan yllätyksenä tullut mutta olen sisarus sarjasta vanhin sairastuttuani,toiseksi nuorin sisareni oli 43 vuotias,yksi oli 46 ja minua vanhempikin oli muutaman vuoden minua nuorempi sairastuttuaan,suku rasite taitaa olla 2 sisarus sarjasta on vielä niin sanotusti terveitä toinen 10 vuotta nuorempi ja toinen 15 vuotta.
   Otetaan nyt vain rauhallisesti.

   Poista
 7. Eipä ole tuommoiset leikkaukset leikin asioita. Maltilla sitten liikkeelle, ettei kouraise uudestaan.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista.
  Onneksi ei tarvinnut leikata sillä tekivät oikean ranteen kautta sen laajennuksen,olin hereillä koko ajan mutta ei minkäänlaista tuntemusta kun suonta pitkin ujuttivat vaierin tukos kohtaan.
  Rauhallisesti olen yrittänyt lenkkeillä.Normaalia liikkumista muutaman viikon päästä vasta.

  VastaaPoista
 9. Nyt vasta luen tämänkin, kun kadotin blogisi seurannasta. Tai siis blogger kadotti :/

  Pikaista paranemista ja paljon lämpöisiä ajatuksia :)

  VastaaPoista