perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kevään etenemistä odotellessa

Muutama viikko sitten tiet alkoivat sulaa mutta jonkin asteinen takatalvi peitti vielä lumivaippaansa.
Verkkohuivi villityksen jälkeen oli taas mukava neuloa sukkia ja nyt pääsi puikoille kirjoneuleet.Tässä Kainuun maakuntasukat Nalle langasta,puikoilla on myös ohjeen mukaisesti 7-veljestä muttahieman eri väreissä pohjaväri tummempaa ja tuon tumman kuvion olen tehnyt tumman sinisellä ja tietenkin harmaja lanka loppui kesken ja sitä nyt odottelen tulevaksi että saan sen toisenkin sukan valmiiksi.
Nämä oli mielenkiitoiset neulottavat väriensä puolesta.Tämmöiset samanlaiset tein jo yhdet viimejouluksi lahjaksi mutta käytin pohjalankana tummaa harmaata
Kevät alkaa jo näyttää merkkejään täälläkin pohjoisessa,hanget madaltuneet ja tiet alkavat sulaa jotenka loskakelejä on odotettavissa,ellei takatalvi estä kevään nopeaa etenemistä.Pääsiäinen lähestyy ja päivät pitenee.

 Toivottelenkin kaikille Mukavaa.aurinkoista ja"munarikasta" pääsiäitä.

14 kommenttia:

 1. Kiva oli taas pitkästä aikaa vierailla täällä ja ihailla kätteisi taitoja. Kyllä se kevät sieltä kukonaskelin saapuu. Toivon mukaan mahdollinen takatalvi saapuu nyt eikä Toukokuussaa

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita kirjoneulesukkia.

  Meilläkin on vielä paksu lumikerros pihalla eikä se tunnu sulavan millään. Pitäisi taas kaataa muutama mänty varjostamasta pihaa, mutta se vaatii mieheltä aika pitkän kypsyttelyn. Jos rupean nyt puhumaan asiasta, hän "keksii" sen itse ensi talvena :D

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas nättejä sukkia.

  Mukavaa keväänodotusta :).

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita sukkia! Me saavuimme Torreviejan +25 asteen lämmöstä tänne lumiseen Hämeeseen tänä aamuna varhain. Mutta koko päivän on paistanut aurinko ja mehän tietysti sen toimme mukanamme! Mukavaa viikonloppua! On outoa olla kotona 5 kuukauden jälkeen!

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka kauniita sukkia! Olet sinä taitava neuloja!
  tuksu

  VastaaPoista
 6. Kauniita sukkia!
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Mahtavia sukkia!
  Me saimme jälleen lisää lunta & räntää.
  Lumikellot ovat nyt hangen alla kuin pajunkissat laulussa.
  Pirteää hiljaista viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kauniit kirjoneulesukat. Pitäisi tuokin taito opetella, et sais raitoihin vaihtelua. Ois niin paljon kauniita kirjoneulemalleja.

  VastaaPoista
 9. Kyllä noilla sukilla kelpaa. Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 10. Kauniita sukkia. Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
 11. Kauniita sukkia!
  Kyllä nyt pääsiäisen aikaan huomasi kevään ottavan ison harppauksen kohti kesää. Lintujen konsertti, rapakot ja pienenevät penkat. Oi kuinka ihanaa aikaa kevät onkaan.

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kommenteista.
  Pääsiäinen meni sairastaessa eikä jaksanut yhtään tehdä käsitöitä.

  VastaaPoista
 13. Tosi kauniit sukat, niin siistiä kirjoneuletta jottei voi kuin ihailla!

  VastaaPoista