lauantai 18. joulukuuta 2010

Loma viikko

Viime viikon loppuna aurinko kultasi koivunlatvat ja sattuipa suihkarikin samaan kuvaan.Koivut kimalsivat kuin olisivat olleet timantteja täynnä.
Maanantai-iltana lähdimme lomalle ja tiistaina täytyi ottaa tietenkin kamera mukaan kierrokselle. Loma asunnon pihasta kuvattuna naapuri taloja.
Keittiön ikkunasta kuvattu vasta ranta on jonkin matkan päässä.Kesällä tämä maisema on toisen näköinen kuin nyt -23 asteen pakkasella.Kämppä oli nimittäin järven rannassa ja varmasti eri näköinen kesällä kuin tässä.
Vastapäinen loma asunto rinteen päällä.
Katin-kullan toiminnot ovat tässä rakennuksessa.Keilaamassa kävimme torstai-iltana ja kuinka ollakkaan oikea käsi kesti eikä etes kipeentynyt vaikkakin ei toiminut niinkuin olisi terveenä toiminut.
Perjantaina pois tullessa piti tietenkin kuvata Naapurivaaran mutkia ja mäkiä ,Eivät kylläkään kuvissa pääse aivan oikeuksiinsa mutta pitkiä ja mutkaisia ovat.

Puut olivat paksun kuuran ja lumen peitossa.Tämäkin on kuvattu Katin-kullasta pois lähtiessä.Kamera on täysi näitä talvisia kuvia mutta kaikkia ei voinut tähän laittaa jätetään kesä varten jos tulee yhtä kuuma kuin viime kesä.
Olin melkein koko viikon blogi pimennossa.Vaikka jokaisessa osakkeessa olikin tietokone internet yhteyksineen niin jostain kumman syystä sillä ei päässyt jokaiseen blogiin eikä ensinkään antanut kommentoida.Perjantai-ilta meni sitten kotiin tultua mukavasti tietokoneen ääressä lukemasa blogeja ja sähköposteja.Nyt täytyy ottaa lomailun jälkeen joulun laitossa loppukiri.Mukavaa ja touhukasta joulun odotusta kaikille.

7 kommenttia:

 1. Kylläpä olette viettäneet lomanne upeissa maisemissa. Oikein tunnelmallista joulun odotusta :).

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia ja komeat lomamaisemat :)

  VastaaPoista
 3. Ihania lomakuvia. Kiitos niistä!
  Ja mukavia joulunalusen päiviä
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Kauniita talvisia kuvia ja terveisiä vaan Teneriffan lämmöstä! Kyllä on totuttelemista tänne pakkasiin ja jäseniä taas särkee. Mutta onpa tuo AKU suloisen näköinen! Hmmm....no jaa...Oikein leppoisaa joulun odottelua ja nelivetoisille(jalkaisille) lentosuukkoja!

  VastaaPoista
 5. Kivoja lomakuvia.
  Mukavaa joulunodotusta:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista kaikille.
  Loma paikkaan oli vain noin sata kilometriä matkaa jotenka kyllä täältäkin löytyy upeita maisemia.
  Ennen vanhaan ruukattiin sanoa että Sotkamoon ulkomaille.

  VastaaPoista
 7. Postikorttimaisemilla on kiva sitten toivotella hyvää joulua. Vuokatissa on käyty muistaakseni joskus 15 vuotta sitten, mutta nyt tuntuu että vois kyllä käydä pulikoimassa ja hemmottelemassa itseään uudestaan.

  VastaaPoista