keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kesken eräistä

Tuohon kuistin viereen pitäisi jotain saada aikaseksi,multakasa vasta osittain levittämätä.
Iso kivi on jo siirretty ehkä oikealla paikalleen.

Tähän kivelle ajattelin tuon lyhtyni laittaa ja tuohon kiven ympärille pitäisi ensi keväänä koettaa sommitella jonkinlaista kukkapenkkiä.Koosta ei ole vielä hajuakaan mutta selvinnee sitten ensi keväänja kesän aikana jos terveyttä riittää.
Tuon lyhdyn teki muutama vuosi sitten veljeni tytär kun opiskeli keramiikkaa Toholammilla.Niiden piti tehdä oppilastyönä jokin asiakas työ ja minulla teki mieli jotain Japanilaistyylistä lyhtyä ja tullaisen minä sitten sommittelin malliksi,ensimmäinen versio räjähti polttouunissa mutta toinen sitten onnistui.Lasikin on poltettu ja antaa valon kivasti ulos.
Tämä pihan laitto antaa haastetta sillä yleinen tie kulkee nuiden kuusien takana ja kesäisin aika vilkasta kun vähän matkan päässä tästä on niin sanottu isokenkästen huvila alue.

11 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä on siellä kaunista ja rauha aivan huokuu kuvista! Leppoisaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana lyhty! Onnen Pekka, kun sait tuollaisen, uniikin taideteoksen. Kivi kuistin edessä on ihana! Siellä suunnalla maata kivet ovat niin kauniita!
  Kiitokset kivasta jutustasi
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista muru ja tuksu.
  Täällä on niitä kiviä paljon ja tietenkin mahtuu joku kauniimpikin joukkoon,kynnös pelloltakin saa joka kerta järjestää kivenkeruu operaation.

  VastaaPoista
 4. Tuohon kuistin viereen kiven ympärille tulee varmasti tosi hieno kukkapenkki. Tuo lyhty on tosi hieno :). Kohta saakin jo ruveta tunnelmoimaan elävällä tulella.

  VastaaPoista
 5. Jopas onkin kaunis lyhty!!Kiven ympärille saatkin komean kukkapenkin!))

  VastaaPoista
 6. Todella nätti lyhty ja varmasti valo näkyy kivasti lasin läpi.

  Kukkapenkkien suunnittelu (tai huiskiminen :D) on mukavaa ja tottahan lopputulos elää tehdessä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista Huopatossunen,vesimiesneuloo ja Neferi.
  Minä olen jo tunnelmoinut kynttilän valossa.
  Suunnitelua on tehty ja minusta puheen ollen varmasti elää tekovaiheessa.

  VastaaPoista
 8. Ihana uniikki lyhty!
  Talvi taittuu mukavasti kukkapenkkiä suunnitellessa.
  Sipulikukathan tietysti voi istuttaa jo tai tehdä kukkaruukkuistutuksen ja sitten keväällä siirtää ne ulos.
  Lupsakkaa lauantaita!

  VastaaPoista
 9. Oletpa tosiaan ollut ahkerana! Villasukkia ja tumppuja tarvitaan aina. Ja aivan IHKU lyhty ja kivi sanois tyttäreni, joka ihailee japanilaista kulttuuria. Jos nyt jaappanilaista suunnittelee niin ikivihreä, sammaleet, hiekka ja vesi elementteinä olis tuohon sopivia. Mutta sitähän teiltä löytyy jo metsästä ympäriltä ja vaikka kuin :-)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana lyhty! Mä tykkään kaikesta käsin tehdystä; uniikista. Tuohon kiven ympärille tulee varmasti tosi upea kukkapenkki :) Melkoinen määrä sukkia on tehtynä ja nuo upeat merkatut liinat; ei enää monikaan osaa tehdä tuollaisia. Ovat todella kauniita.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista Tarina,saga ja bemu.
  Mielessä on käynyt sen sammaleen istutus kivelle,harkinnassa sekoitanko sammalmurskan piimään vai olueen jää nähtäväksi.

  VastaaPoista