tiistai 8. lokakuuta 2013

Haaste

Sain haasteen Karjakolta http://navetanovelta.blogspot.com blogista Kiitos vielä siitä  ja yritän nyt vastata.

   Haasteen säännöt:

 1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päivän kuulumisesta.Liitä myös kuva.

 2.Vastaa haastajan kysymyksiin,jos se tuntuu sinusta mukavalta.

 3.Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksesi.

 4.Keksi haluamasi määrä kysymyksiä..

 5.Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan. Vastaan nyt ensimmäiseen elikkä kuulumisiini eiliseltä päivältä.
 Päivä alkoi aurinkoisena jotenka pesin pyykkiä useamman koneellisen.Välissä laitoin Karjalanpaistin uuniin muhimaan.Koska kone pesee itsekseen kerkiää siinä välissä tehdä sitten muita ilkeyksiä kuten postin haku reissulla tien yli kävellessä kuvata syysvärin saanutta Vaahteraa ja muutenkin ihailla aurinkoista syksyn värittämää luontoa.Paljon muuta pientä joita en nyt ala kaikkia luettelemaan mitä tälläisen eläkeläisen pirttihirmun päivää kuuluu.
Karjakon kysymykset minulle:

MILLAISTA TYÖTÄ TEKISIT MIELUITEN? Jo nuorena koulu ikäisenä haaveilin Tarjoilijan tai Kodinhoitajan ammatista,koulusta päästyäni olin kotiapulaisena ja sieltä siirryin ravintolaan harjoitteliaksi niinpä ennen naimisiin menoani työskentelin Tarjoilijana mutta työstä josta olen tykännyt ja nauttinut olen tehnyt Maatilan emäntänä eläke päiviini asti ja asun edelleen maatilalla.

 LEMPI ELOKUVASI ? Valitettavasti kuulun niihin jolla ei ole erityistä lempi elokuvaa vaan katson kaikki mikä sattuu milloinkin miellyttämään sota ja väkivalta kuvista en erityisimmin pidä.

 MIHIN SEURAAVISTA OSALLISTUISIT TALET,IDOLS.SELVIYTYJÄT? En totta tosiaan mihinkään näistä sillä pidän niitä jopa roska ohjelmina joilla täytetään vain ohjelman antia kun ei parempia viitsitä tehdä.Tämä on vain minun mielipiteeni.

MINNE HALUAISIT MATKUSTAA ?Olen yhden kerran käynyt Tallinnassa ja Ahvenanmaalla muualle ulkomaille ei erityisemmin tee mielikään sillä en pidä auringossa löhöilystä ja Suomeakaan en ole kauttaaltaan vielä nähnyt.Paljon kauniita mielenkiintoisia kohteita olisi vielä näkemätä.Hailuodossakin kävin ensimmäisen kerran vasta tänä kesänä.

5.KUULUUKO ELÄIMET ELÄINTARHOIHIN ?Mielestäni eivät mutta ovat hyviä hoito paikkoja esim.loukkaantuneille ja sairaille eläimille.Olen käynyt lasteni kanssa useammassa eläintarhassa ja viimeksi tehtiin retki tänä kesänä Ranualle mutta ainakin helteisenä päivänä vaikuttivat jotenkin apaattisilta eivätkä liikkuneet ollenkaan vaan makasivat suurin osa piilossa.
                                                                                                                                                                                                                       Haastan seuraavat blogit:

TARINANTUPA
HUOPATOSSUNEN
SINUNHE
WANHAMUMMOLA
VESIMIESNEULOO
NEFERI
MUMMELINTURINAT


Sitten kysymykset haastetuille:

MIKÄ ON LEMPI VUODEN AIKASI JA MIKSI ?

TULEVAISUUDEN HAAVET JA UNELMAT ?

OLETKO TAI OLITKO  UNELMA AMMATISSASI ?

LEMPI VÄRISI ?

MIKÄ ON LUKEMISTASI KIRJOISTA MIELEEN PAINUVIN ?

3 kommenttia:

 1. Kiitos huomionosoituksesta!
  Vaahterat kylpevät upeissa väreissä, mutta muut puut eivät juurikaan ole vielä sysasussa täällä etelämpänä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun otit haasteen vastaan :0) Mukavaa lukea toisten vastauksia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Olen ollut kovin laiska vastaamaan haasteisiin viime aikoina, mutta sinun kysymyksesi ovat niin mielenkiintoisia että niihin vastaaan kyllä :)

  VastaaPoista