torstai 3. marraskuuta 2011

Ihmettelen

Vaikka olen ulos kirjautunut blogista ja sen tarkastanut että näin on tapahtunut,seuraavan kerran kun tulen olen kirjautuneena vaikka en olisi moneen päivään käynyt blogissani,sitä tässä ihmettelen mitenkä tämä on mahdollista.

Kirjaudun tunnuksillani vain jos laitan uuden jutun tai kommentoin omaani tai johonkin toiseen blogiin.

Onko kenelläkään samanlaisia kokemuksia

6 kommenttia:

 1. Ehkä sinulla on Automaattinen sisäänkirjautuminen- valinta päällä

  VastaaPoista
 2. En osaa sanoa tuohon mitään. Kirjoitin muutaman kerran bloggerin sukkasato-blogiin enkä oikein tullut sinuiksi bloggerin kanssa.

  VastaaPoista
 3. Juu-u ehkäpä sinulla tosiaankin on automaattinen täppä ja olet automaattisesti kirjautunut tai sitten juttu on ihan ATKihmetyksiä, joita ei voi ymmärtää.
  Pirtsakkaa päivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista Anonyymi,Huopatossunen ja Tarina.
  Minulla ei pitäis olla automaattista kirjaantumista.Kyllä tämä on aika ajoin kysynyt sitä mutta minä olen sitkeästi painanut EI nappulaa ja sen takiahan minä tätä ihmettelenkin.Monesti tämä on myös ilmoittanut ettei uloskirjautuminen onnistunut mutta sitkeästi olen yrittänyt vain ulos mennä ja lopulta aina onnistunutkin.

  VastaaPoista
 5. Oletko ajatellut , että silloin kun kirjaudut, niin siellä sähköpostiosoitteesi alapuolella suurinpiirtein on valmiina rasti, jonka kohdalla lukee:pidä minut koko ajan kirjautuneena.Tai jotain sinne päin. Se rasti kannattaa poistaa,ennen kirjautumista. Auttaisiko, en tosin ole varma.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista Mintun Nurkka.
  Kaikki minä oon tainnu jo kokeilla.
  Tosin nyt kun mainitsin tästä ongelmasta täällä niin ei yhtään kertaa oo kirjautuminen ollu päällä kun olen käynyt katsomassa.

  VastaaPoista