perjantai 12. elokuuta 2011

Helmillä leikkiä

Joskus on tullut hamstrattua sekalaisia helmiä ja nyt sitten piti keksiä niille käyttö kohde jotenka tekasin muutamat korvakorut.On tullut jopa pidettyä sävysävyyn puseron kanssa.Ylemmät rengas korut jotain muovi rihkamaa jotenka niistä ei tullut liian painavia,alemmat kokoonsa nähden painavammat. 
Valkoisia rihkama helmiä pitkä rimpsu joihin laitoin langaksi ohutta kumilankaa mutta eivät oikein toimi sillä venyy liikaa täytyy keksiä toimivampi juttu.Näitä tehdessä muistui mieleen kun olen joskus katsonut elokuvan jossa sarlestonia tanssivalla naisella oli pitkät valkeat helmet joissa oli iso solmu,totuus on vain se ettei minusta ole enää tanssimaan sarlestonia hehe.Tummat on jonkin sortin tummia helmiä sekalaista kokoa ja muotoa samoja helmiä eri sävyissä käytin korvakoruihin.

12 kommenttia:

 1. Kivoja koruja. Tuollaisia on kiva omistaa, niin saa piristystä vaatetukseensa. Itsellä tulee välillä kausi jolloin pitää koristautua ja sitten välillä ei korun korua.
  Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat korvikset ja kaulakorut!
  Hyvää illanjatkoa!
  Halit!

  VastaaPoista
 3. Kivoja koruja. Hehe, ei ole minustakaan tanssimaan charlestonia :D.

  VastaaPoista
 4. Kauniita koruja :) On kiva kun on erilaisia koruja eri asuihin ja eri tilaiteisisiin. Minusta ei ole tanssimaan yhtään mitäään: minulla on kaksi vasenta jalkaa ja rytmitaju kuin muinaisella Hurriganesin rumpalilla :D

  VastaaPoista
 5. Kiitän huomionosoituksesta!
  Ihastuttavia koruja!
  Kyllähän helmiä voi pyöritellä ilman charlestonen rytmejäkin.
  ;o) astelet vaan ryhdikkäänä pitkin kylänraittia helmiä heilutellen.
  Iloista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista.
  Kyllähän se niin on että tällä iällä on tanssit tanssittu ku joka paikkaa kolottaa niin rytmiki sekuaa ku oottaa mihinkä se seuraavana sattuu.Mutta muistellaan menneitä tansseja.

  VastaaPoista
 7. Ihania koruja olet tehnyt! Ja kyllähän se tosi on, että meitin mummojen tanssit on tanssittu monta kymmentä vuotta sitten ja paljon olenkin tanssinut. Mutta juu kolotusta ja särkyä on jatkuvasti eikä se jalkakaan enää nouse kuin silloin ennen...aijaijai ne tangot tuliset...
  Lupsakkata illan jatkoa sinulle! Oli blogisi osoite hukassa, kun koneeni on uudistettu.

  VastaaPoista
 8. Ihanat korvikset!
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 9. Taitaa tuo sininen olla lemppariväri monellakin ;-) Pirtsakat on helmet ja aina ne piristävät asua varsinkin, jos tykkää käyttää neuleita ja mehän tykätään.

  VastaaPoista
 10. Sinulle on tunnustus blogissani :).

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Kiitos kommenteista Helena,vesimiesneuloo ja saga.

  Kiitos Neferille tunnustuksesta.

  Edellinen kommenttini piti poistaa mahottomien kirjoitus virheiden takia kun ei kukaan olisi saanut tolkkua mitä yritin viestilläni sanoa.

  VastaaPoista