maanantai 16. toukokuuta 2011

Ei ihan toimetonna minäkään

Tällä paikalla oli aika pitkästi Pihlaja-Angervo aitaa mutta ei ole enää kun laitettiin juuresta poikki koko komeus tai ei ihan komeaksikaan voi sanoa kun oli niin paljon kuivaneita oksia.
Laitoin kaikki silppurin läpi ja melkein kaksi päivää siinä vierähti kun kaikki mahdolliset oksat pihasta kerättiin ja kaikki silppuriin.
Tätä on mukava laittaa sitten kukkapenkkeihin katteeksi rikkaruohoille esteeksi ja kosteutta pitämään.
Jääkiekon ansioksi täytyy laittaa että sain nämä Pääsiäisen aikoihin aloitetut sukat valmiiksi.Näitä oli kiva neuloa hieman erinlaista sukkaa.Nalle kukkaketo Ruusua ja mukavan tuntoista .
Heti perään piti aloittaa uudet.
Tämä lanka on jotain minulle tuntemattomampaa mutta neuloa kivaa ehkä tuon Aloe veran ja Jojopa öljyn ansiosta.Tein tästä pari vuotta sitten kämmekkäitä pukin konttiin ja muutama kerä sitä sitten jäi korinpohjalle.150 gramman kerissä ja turhan kallista sukkalangaksi mutta ei raski jättää käyttämättäkään.
Niin sitten saatiin se Kultamitalli Suomelle monen vuoden tauon jälkeen ja sitähän sitten hehkutellaan muutama vuosi taas eteen päin.En ole mikään himo jääkiekon katsoja mutta nyt piti katsoa melkein kaikki Suomen pelit .                                                                                                                                                                     Pihallakin olisi ollut vielä tekemistä mutta vesisade katkaisi hommat.Kävin aamulla Isännän kanssa hakemassa Rautiasta Orvokkeja ja parempata multaa kukka penkkeihin etteivät ihan rikkaruohoa kasvaisi mutta saavat odotella nyt poutapäivää tai ainakin sateen heikkenemistä niinolisi mukavampi pihalla puuhata.Toivottelen kaikille mukavaa alkanutta viikkoa sateesta  huolimata.

9 kommenttia:

 1. Kyllähän sitä tähän aikaan pihalla touhua riittää, minäkin tykkään hakettaa oksia katteeksi..

  Sade tuo nyt varmaan kunnon kesän, kun kaikki alkaa vihertää, kivaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Ahkerana oletkin siellä ollut! Kate on hyvä juttu! Ihanat sukat!!
  Mukavaa viikonjatkoa sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Jopas olet ollut ahkera! Kauniit sukat:)
  Mukavaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivoja sukkia olet tehnyt. Step on laadukasta lankaa ja siitä tehdyt sukat pysyvät kauan siisteinä. Novitan lankojen laatuun olen ollut vähän tyytymätön :(

  Vesisade on hyvä syy siirtyä välillä puutarhatöistä neuleiden pariin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Neferi,tuksu,vesimiesneuloo ja Huopatossunen.
  Vettä saatiin eilen illalla ihan tosissaan noin 5 milliä ja koko yön satoi yhä jatkuen.Mutta nythän se kesä sitten tuleekin kun luonto saa kastetta.

  VastaaPoista
 6. Onpa romanttisen näköiset sukat. Ilmeisesti tuosta jääkiekosta on sittenkin jotain hyötyä ;-) Meillä on tuo formula semmoinen urheilu jota poikani seuraa. Meillä naisilla on niin monta rautaa tulessa ettei me jouda paljon mitään seuraamaan telkkarista.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentista saga.
  Meillä se olin minä joka osti formuloiden takia TV-plus kortin,hyvä syy istua tekemässä käsitöitä.

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat ja Step-lanka on tosi hyvää lankaa ja juuri se Aloe vera ja Jojoba öljy ovat hyviä jaloille. Nytkin pappa osti Aloe Vera geeliä ja kylläpä turvotukset lähtivät pikavauhtia pois jaloistani. Mukavaa keskiviikkopäivää sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentista Helena.
  Aloe Vera on monessa asiassa hyvä.
  Olen tuosta langasta tehnyt myös yösukkia.

  VastaaPoista