tiistai 26. huhtikuuta 2011

Vappua ootellessa

Syreeni kerkesi jo kukkaansa ennen pääsiäistä mutta kukka ei kestänyt monta päivää eikä tuoksukaan ollut kovin voimakas.Kukan nuppuja on paljon mutta saa nähdä aukaiseeko niitä sitten kaikkia.
Minun yrttitarhani on tällä hetkellä tässä,herneenversoja leivän päälle ja salaatin sekaan.Hyvältä ne ainakin maistuu.Pitäisi vain laittaa useampaan ruukkuun kun ovat suhteellisen hitaita kasvattaa eikä yhdestä ruukusta paljon kerkiä saamaan ja tähänkin on kylvetty kaksi pussillista.

7 kommenttia:

 1. Herneenversot ovat herkkua, tosin nyt meillä kasvatellaan ituja.

  Löysin sellaisen Fiitusiemenpussin Terrasta ja nekin ovat oikein hyviä.

  Kivaa Vapunodotusviikkoa, taitaa vaan tulla normivappukelit :)

  VastaaPoista
 2. Herneenversot ovat herkullisia.
  ;o) pikku-ukolle annoin välipalalla verson maistiaisiksi, josta poju totesi kukka ja kotvan mietti laittaakko suuhunsa vai ei ja sipaisi sen hampaiden välistä todeten uudelleen kukka.
  Pirteää päivää!

  VastaaPoista
 3. Herneenversot maistuvat meillä minulle ja kilpikonnalle :D. Ja ulkona kasvatetut herneet myös valkohäntäkauriille :/.

  Ilmatieteenlaitos väitti ettei vappuna sataisi räntää ainakaan Etelä-Suomessa, mutta ehtiihän se ennuste vielä muuttua moneen kertaan.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan rännätöntä vappua! Täällä ainakin ilma on selkeesti viilentynyt! Vaikka piskuinen lehti koivuuun jo onkin tullut ja vuokot kukkivat :)
  tuksu

  VastaaPoista
 5. Herkullisia herneenversot voileivällä ja muutenkin.

  VastaaPoista
 6. Oikein mukavaa vappua sinne teille kaikille! Aurinko paistaa ja suvituuli soi...

  VastaaPoista
 7. Kyllä kyllä herneenversot ja kaikki tuollainen mukava vihreä löytää täällä syöjän kunhan joku viitsii ne ensin kasvattaa. (pienenä huomiona tapoinhan anopinkielenkin). Meillä on taas "pikkupuutarhurit" kasvattaneet krookuksia XD.

  VastaaPoista