tiistai 10. heinäkuuta 2012

Missähän vika

En oikein tiedä missä on vika kun tämä blokkeri tökkii ihan kyllästymiseen asti.Ei anna minun kommentoida tai jos pääsen niin pitkälle että kerkiän jotain kirjoittaa kommenttiin se lähtee jo muka valmiina kommenttina,ja jonkun ajan päästä sitä ei sitten olekkaan missään.Tätä on jo jatkunut pitemmän aikaa,sen takia minun kommenttejani ei ole näkynyt missään.
Vuodatuksen blogit sen siaan eivät näytä minulle kuvia ja samoin kommentit katoaa sen siliäntien johonkin,missähän se kommentti kasa oikein mahtaa olla.
Täytyy kai vain ootella jos vaivat paranee ajan myötä kun minun koneellani ei mitkään asetukset ole muuttunut ainakaan minun tietääkseni.Eikä voi vielä sanoa mätäkuun jutuksikaan,mutta ootellaan jospa se tästä....

6 kommenttia:

 1. Minulla karkasi koko juhannuspostaus kommentteineen päivineen, hävisi katosi.
  Kauniita heinäkuun päiviä!

  VastaaPoista
 2. Mulla ei oo vielä ollu ongelmia, mutta vuodatuksen puolella valittavat kans, kun ei saa mitään tehtyä. Että ainakaan sun koneessa ei pitäisi olla vikaa, jos se lohduttaa :0)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista.
  Kaikkea muuta tällä koneella saa tehtyä mutta blogeissa tämä temppuilee ja muistaakseni myös viime kesänä blogeissa oli ongelmia.

  VastaaPoista
 4. Tuntuu olevan ongelmia ilmeisesti serlokki osuus tarinantuvassa on myös häipynyt bittiavaruuteen tai en saa sitä tällä koneella auki.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista saga.
  Minä näin sen jutun mutta en kerinnyt kommentoida ja seuraavan kerran kun menin sitä ei enää ollut siellä.
  Minä en pysty kommentoimaan kaikkiin kun klikkaa kommentoi niin ilmoittaa että virhe ja siihen se sitten jää.Vuodatuksen blogeihin ei myöskään voi kommentoida eikä näytä kuvia jos niihin sattuu pääsemään.

  VastaaPoista
 6. Jotakin ongelmia on ollut minullakin. Osa seurannassa olleista blogeista näytti kadonneen seurantalistalta, mukana sinun blogisi. Luulin ettet ole kesällä ehtinyt kirjoitella, mutta täältähän löytyi vaikka mitä :)

  VastaaPoista