keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kuulumisia

Joutuin lähti vuosi kulumaan ettei tahdo perässä pysyä.Monta päivää on selän kanssa vierähtänyt ettei ole päässyt ulos mutta tänään sitten uskaltauduin sauva kävelylle kameran kanssa..Paljon ei ollut kuvattavaa kun on niin pilvistä mutta kuitenkin jonkusen kuvan sain..En tosin pysty niitä nyt lisäämään postaukseeni kun laitoin ne toiselle elikkä tuolle omalle koneelle ja tyhjensin sitten kameran..Kone päätti taas että tällä et kyllä mene taas internettiin vähään aikaan ja pätkäsi yhteyden poikki..Joskus tästä näppäryydestä sakotetaa..
 Pakkaskausi on jonkun aikaa ollut taaksejäänyttä mutta tympäisee nämä pilviset päivät.Luntakin on nyt saatu muutamana päivänä kahlata asti hutta ei vielä niin paljoa että siihen hukkuisimme..Viime vuonna tähän aikaan sitä oli kaksikin kertaa enemmän.
Posliininmaalaukseen en päässyt sunnuntaina mutta tiistaina olin jo Erikoiskäsitöissä ja pääsin aloittamaan uutta työtä pitäisi saada tämän kevään aikana muutama kenkäpussi kirjailtua helmillä ja silkkinauhoilla,ei oikein tule kotona tehtyä kun on vähän muutakin tekemistä.

11 kommenttia:

 1. Olipa mukavaa kuulla sinusta :9 Olen ajatellut sinua ja pelännyt, että noinkohan selkäsi kertakaikkiaan äityi.
  Jospa se kevät AURINKOKIN sieltä esiin tulee :)
  Odotan sitä minäkin!
  Mukavaa viikon jatkoa sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista tuksu.
  Nämä tietokoneet minua on enimmäkseen rassanneet kun en ole näillä tahtonut mihinkään päästä.Saa nähdä ihanko joutuu kokonaan uusimaan.

  VastaaPoista
 3. Kiva että selkäsi on parempi ja päästi sinut käsityökurssille. Kirjailu on varmaan mielenkiintoista puuhaa, jos vain on riittävän näppärät sormet ja pitkä pinna. (Lue: ei minulle sopivaa.)

  Täällä alkaa olla lumeen hukkuminen lähellä ;).

  VastaaPoista
 4. Minullakin explorer riekkuu välillä, jotta ei toimi, mutta asensin varalle Operan, joka kyllä toimii, jos vaan yhteys on kunnossa.

  Hyvä, että selkä on paranemaan päin...aurinkoa odotellessa....

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Huopatossunen ja Neferi.
  Exploreri ja Opera toimivat ihan hyvin mutta langaton laajakaista pätkäsee tämän koneen ulos internetistä aina vähän väliä ja saman aikaisesti vieressä oleva kone hyrskyttää eikä tiedä mitään pätkimisestä,siis pelaa moitteettomasti.

  VastaaPoista
 6. Eihän tässä muuta voi, kuin odottaa talvikuvia ja myös niistä erikoiskäsitöistä.
  Montako yötä niihin on? ;o)
  Viihtyisää ehtoota!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Tarina kommentista.
  Erikoiskäsityöt alkoivat tiistaina mutta ei vilä ole oikeastaan näytettävää,laitan sitten jonkinlaisen kuvakollaasin kunha etenen jonkinverran.

  VastaaPoista
 8. Kiva että selkäsi voi jo hyvin.)
  Minunkin koneeni käy miten käy::)
  harmittaa niin vietävästi,että luovuin
  kiinteästä ja lankesin tähän mokkulaan:)))

  Kaikesta huolimatta mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentista vesimiesneuloo.
  Selkä on nyt ihan hyvä kun muistaa ettei rynnistele liikaa eikä tee äkkinäisiä liikkeitä.
  Meille tuo langaton laajakaista oli ainoa oikea vaihtoehto kun puhelinlangat kerättiin rullalle.Puhelin modeemin kautta oli jatkuvia yhteys vaikeuksia.

  VastaaPoista
 10. Ompa mukava kuulla että selkä on parempi. Nettitikku on myös vähän liian haasteellinen kuvien lataamiseen. Joskus kysyy pitkää pinnaa ja piuhaa kun äpöstää.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommentista saga..
  Äpöstää se vain tämän langattoman laajakaistankin kanssa ja pinna on venyny niin että sais kerälle jo laittaa.

  VastaaPoista