sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Jotain on saatu valmiiksikin

Ensimmäinen Lumihuivi,onneksi tein tämän semmosesta langasta joka oli helppo purkaa kun sitä piti tehä monta kertaa kun ajatus ei toiminut ihan käsien mukaan ja tuli ylimääräisiä lisäyksiä tai joku jäi välistä pois. Lanka oli Pirta siluettia jossa oli 45% polyakryylia,33% puuvillaa ja 22%viskoosia.Erittäin mukavaa neuloa ja erittäin pehmeän tuntuinen, luultavasti viskoosista johtuen tulee kiiltoa lankaan.Siis oiva lanka koevedokseen.
Tämä on sitten luonnonvalkoista Rose Mohairia ja suhteelisen haastava neuloa mutta onneksi ei enää tullut niitä purettavia virheitä niin paljon.Tämä lähteekin sitten syntymäpäivä lahjaksi Serkun-vaimolle.
Niin ja pitihän sitä kokeilla onnistuuko minulta Annis-huivin teko,no joten kuten.Tässä on käytetty luonnonvalkoista Tico Ticoa, lankaa meni ehkä noin 50g.Päättely täytyy vain kehitellä uusiksi kun tahtoo kiertyä rullalle.Sitten pitäiskin yrittää tehdä Annis Mohairista.
Äitienpäivän runko ruusut aloittelee kolmatta kukintaansa saa sitten nähdä kauanko pystyy ulkona pitämään enää kun hallaa lupailevat tällekkin korkeudelle,vielä olen kuitenkin uskaltanut pitää terassilla ja portailla kun ovat painavia kannella ulos ja sisään joka päivä.
Callunat olen jo laittanut terasseille tuomaan vähän väriä syksyyn pihalle.Osa kukista on jo kuihtuneet mutta vielä joitakin kukkijoita löytyy aivan pakkasiin asti kuten Syysleimut ja Kultapallo vielä täydessä kukassa. 
Vettä satoi koko viikon ei kuitenkaan herveästi mutta kuitenkin sen verran että jokapaikka on vähän pehmyttä kulkea,no olihan se tietysti hyväkin että saatiin vettä niin pohjavesiähän se lisäsi talvea varten.Tänään paistaa aurinko mutta lämpötila on noin +5 asteen yläpuolella jotenka syksyä se on .

8 kommenttia:

 1. Nätit huivit ja tosi kivat nuo calluna-asetelmat.

  Mukavaa ensi viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Huips miten upeita huiveja! Ihan kateuden vihreä nousee pintaan.
  Syysiloa!

  VastaaPoista
 3. Kauniita huiveja kaikki. Rose Mohair on todella haastava purettava, tiedän karvaasta kokemuksesta ;)

  VastaaPoista
 4. Oi'oi toinen toistaan kauniipia huiveja!
  Mohair tekee huivista juhlavan.
  Pirteät syysasetelmatkin olet jo tehnyt.
  Namu unia!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Neferi,Fred,Huopatossunen ja Tarina.
  Huomasin viime talvena että callunat pitivät värinsä koko talven niin piti saada nytkin.
  Ei kannata kadehtia minullekkin nämä oli nyt opettelua.
  Tiedossa on kantapään kautta että Mohair on haasteellista neuloa ja vielä haasteellisempaa purkaa virheitä niin piti tehä koe vedoksia muusta langasta ensin.

  VastaaPoista
 6. Kauniita huivia!Ihanat syysasetelmat!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihania huiveja! Aurinkoisia syyspäiviä sinne teille, vaikka nyt taitaa jo myrsky siellä riepotella puita nurin!Mutta myrskyn jälkeen on poutasää...

  VastaaPoista
 8. Kiitos vesimiesneuloo ja Helena kommenteista.
  Yksi huiveista lähti tänään uudelle omistajalle toivottavasti tykkää.
  Syys asetelmiakin tein tänään lisää ja nyt on kaikki valmiina.
  Todellakin tänään on poutasää mutta sitä se ei todellakaan eilen ollut kun myrsky riepotteli tavaroita pitkin pihaa ja vettä satoi vaakasuoraa.

  VastaaPoista