maanantai 29. lokakuuta 2012

Joko se on talvi



Lunta ei oo vielä paljon mutta kuitenkin sen verran että voi sanoa sitä olevan.Toivoisin ettei ne sulaisi ja aloittaisi taas sitä ainaista vesisadetta kun olen jo kyllästynyt siihen sateen lotinaan.
Viime viikko meni hurahtamalla kun oli pohjois-suomen syyslomat ja lastenlapsista 4 oli lomalla.Välillä ulkoilivat ja sitten istuttiin pelaamassa joko Wiitä tai tietokoneella.Jopa mummukin joutui odottelemaan kone vuoroaan välillä.
 Tänään on ollut pientä päkkasta mutta pilvistä ,huomenna sitten odotteavissa sadetta ja kuulemma lämpimämpää mutta sittenkin odotan ettei lämpiä liikaa ettei sade tulisi vetenä sillä sitten on luvasta liukkaita kelejä ja niista minä en tykkää ollenkaan.
 Mukavaa syksyn jatkoa kaikille.

lauantai 13. lokakuuta 2012

Vuoden sukkasato.

Viime vuodenvaihteessa aloitin "junasukkien" neulomisen tänä vuonna syntyville Vaalan vauvoille,urakkana oli vain 20 paria mutta neuloin 22 paria jos sattuu yllätyksiä ja nyt urakka on tehty.Viimeiset vien neuvolaanmarraskuun alussa kun käyn itse kontrollissa.
Tässä on sukat jotka neuloin ensimmäisenä keskellä sukat ja lapaset jotka sai viime vuoden viimeinen vauva joka oli nuoren äidin ensimmäinen.
Tässä sitten viimeisimmät. Välillä neuloin yksivärisiäkin,neuloin aina siitä langasta joka käteen sattui mutta kaikki ovat kuitenkin nalle lankaa.Yhdestä kerästä tuli aina 2 paria sukkia ja kaikki kukkaketo värit tuli käytettyä.Suurin osa langoista  oli minulla jo varastossa ennestään jäännöskeriä mutta nuo viimeiset on ihan vartavasten ostettuja uusia värejä.